Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Nick, na którym grasz : MaRviN
- Link do Twoje GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/MaRviN/145.239.20.86:27125/
- Znajomość AMX (1/10) : 8 (jeżeli 10 oznacza samodzielne pisanie pluginów)
- Ile masz lat : 23 ( we wrześniu ;p )
- Steam ID : STEAM_0:0:56243526
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Nie
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Pewnie
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) Wróciłem do gierki i zacząłem dalej pykać na Waszym DD2. Nie myślałem o powrocie do funkcji admina. Dostałem zapytanie czy nie chcę wrócić - w sumie ? czemu nie ! :D Znam starszych graczy, z nowymi się oswoję. Myślę, że doświadczenie, staż i zaufanie zaplusuje przy rozpatrzeniu mojego podania. 

Dla ciekawych link do starego podania :) 

Pozdrówki MaRviN !

• Lubię to! 1
Opublikowano

No nie wiem, jeżeli już to OP, ponieważ zaraz z powrotem może Ci się odwidzi funkcja Admina.

+/- GT, marne 

+ wiek

+ składka

+ były Admin

+ problemów z tobą nie było

Dodam coś od siebie ogólnie do wszystkich. Denerwuje mnie to że właśnie odchodzą niektórzy z Admina, a nagle mają widzi mi się i chcą wrócić bo myślą że od razu go dostaną, a bo tam adma miałem to w czym problem znów go mieć. Dla mnie to jest delikatnie śmiesznie (oczywiście to moje kulturalne zdanie na ten temat). Ja już ile tu siedzę i owszem miałem "załamania" GT że słabo wygląda ale nigdy nie zrezygnowałem z tej funkcji. Nawet ani jednego urlopu nie brałem co właśnie powinniście robić może to przecież być na dłuższy czas ale będzie pewność że powrócicie do tej rangi... Napisałbym więcej ale śpieszę się ponieważ wychodzę no więc papapap

• Lubię to! 3
Opublikowano
1 godzinę temu, MaRviN napisał:

- Nick, na którym grasz : MaRviN
- Link do Twoje GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/MaRviN/145.239.20.86:27125/
- Znajomość AMX (1/10) : 8 (jeżeli 10 oznacza samodzielne pisanie pluginów)
- Ile masz lat : 23 ( we wrześniu ;p )
- Steam ID : STEAM_0:0:56243526
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : Nie
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : Pewnie
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) Wróciłem do gierki i zacząłem dalej pykać na Waszym DD2. Nie myślałem o powrocie do funkcji admina. Dostałem zapytanie czy nie chcę wrócić - w sumie ? czemu nie ! :D Znam starszych graczy, z nowymi się oswoję. Myślę, że doświadczenie, staż i zaufanie zaplusuje przy rozpatrzeniu mojego podania. 

Dla ciekawych link do starego podania :) 

Pozdrówki MaRviN !

@ Zbychu

Dostałem propozycję od zarządu serwera o powrocie. Nie od graczy :)

Opublikowano

Nie wiem czy powinienem się odzywać jako gracz DD2, ale sam ostatnio napisałem podanie, które było błędem, albo bardziej zmęczeniem nocnym bo pisałem w nocy. Teraz zrozumiałem, że nasi Admini świetnie sobie radzą, a niektórzy dążą do tego by mieć kolorek albo władze (nikogo nie oceniam).

Jak mam jakiś problem na serwerze to piszę do któregoś admina lub Gosi i szybko reagują. Na serwerze widzę, że ogólnie jest ład i porządek więc tak naprawdę jeżeli ktokolwiek miałby dostać admina to uważam, że topowi gracze serwera, którzy grają chyba tu długo a jednak nie piszą podań i nie potrzebna jest im flaga admina. 

Poza tym ostatnie dni gram dosyć sporo i często, widziałem Cię krótką chwile pare razy, jaki ty masz czas na serwerze ostatnich dni w porównaniu do @ shokuŚ albo innych graczy. To tylko moje zdanie, ale skoro "Zarząd" serwera Ci proponuje powrót to nie wnikam. :) 

Jeżeli mogę mieć zdanie, to jestem na NIE.

• Haha 1
Opublikowano

Zdecydowanie TAK

+ Byłeś Adminem

+ AMX

+ Wiek

- Wypowiadasz się we własnym podaniu

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podaniezaakceptowane.png

Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. 

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.