Frequenter KubeN Posted February 14, 2019 V.I.P Frequenter Posted February 14, 2019 Chciałbym wyjść z propozycją dodania noscope przy sytuacji 1vs1, kiedy wszyscy pozostali nie żyją. Oczywiście nie musiałoby to być przymusowe i po kliknięciu odpowiedniego klawisza, dopiero taki pojedynek mógłby się zacząć :> Myślę, że propozycja całkiem spoko, bo często na innych serwerach jest owa możliwość. Drugim pomysłem jest dodanie charakterystycznych słów '' boom headshot '' po trafieniu w głowę przeciwnika. Coś takiego można byłoby wyłączyć, w zależności od gracza. Myślę, że takie coś jest fajnym nawiązaniem do starego CS :^ 1
Deserved mayor Posted February 14, 2019 V.I.P Donor Deserved Posted February 14, 2019 Dobry pomysł, taki wybór ułatwiłby dużo. Zwłaszcza gdy nasz przeciwnik jest mało komunikatywny.
Deserved Ves Posted February 15, 2019 V.I.P Donor Woman Deserved Posted February 15, 2019 Jestem za wprowadzeniem propozycji.
Mocarny Ptysiek. Posted February 15, 2019 Posted February 15, 2019 Co do drugiej propozycji, na pewno nie, to nie jest cod mod aby wprowadzać coś takiego. Pierwsza propozycje zostawiam @ Dudnes, bo mi to akurat rybka :P chce komuś walnąć noscope to próbuje bez żadnych pojedynków, więcej frajdy z tego mam.
Owner Dudnes Posted February 15, 2019 Owner Posted February 15, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts