Jump to content
Nowe serwery? - Zagłosuj w ankiecie ×
EVENT WIELKANOCNY ×

Recommended Posts

Posted

Też popieram, ale zazwyczaj wolę wpłacić bezpośrednio na organizacje niż na jakieś śmieszne zbiórki osób trzecich.

• Legend
Posted

Są potrzebne, śmieszy mnie to, że musi coś takiego powstawać, bo ludzie nie mogą się za swoje leczyć i godnie żyć (przynajmniej w Polsce, czasami jak widzę składki na np. 10k to aż boli, bo rozumiem zbieranie np. 100 - 200 i więcej bo nie każdy jest w stanie ogarnąć takie kwoty...)

• Like 2
  • I love it 1
Posted

Oczywiście popieram pomoc charytatywną. Dzięki nim istoty na tej ziemi mogą otrzymać pomoc i po prostu żyć, mieć możliwość leczenia się.

Krew mnie zalewa, gdy widzę, że ktoś potrzebuje pomocy, pieniędzy na leki, a te, za przeproszeniem, "dziady" w rządzie nie potrafią (nie chcą) pomóc.. wrr! I w takich sytuacjach organizacje charytatywne ratują życie. :serduszko:

• Like 3
  • I love it 1
Posted

Popieram lecz nie do końca wierze w uczciwość wszystkich.

• Like 1
Posted

Popieram i jestem zdania, że to co oddajemy do nas wróci. :) Warto pomagać ludziom. 

• Like 1
Posted

Szczerze jest za i popieram ich działania.

Akurat sam byłem raz w takiej organizacji i chodziliśmy po domach i zbieraliśmy pieniądze na chorą dziewczynkę która potrzebowała pilnie pieniędzy na operacje! :)

• Like 1
Posted

Popieram i bardzo szanuję.

Gdy jest okazja to sam nawet biorę w takich akcjach udział! :) 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.