Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od zawsze i niezmiennie wolę mieszkać na wsi. Nie lubię tłoków ludzi w miastach i tego "odoru" jaki panuje.

Na wsi cisza, spokój, miejsca na ogniska, miejsca w które można udać się na spacer itp itd :D 

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Oczywiście, że wieś. Tam zostałam wychowana i tam wrócę. Jak kolega ;) wyżej napisał, tłok w mieście nie dla mnie.. lubię czuć swobodę. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Zależy od wieku. Aktualnie mieszkam w małym miasteczku, w którym się NIC nie dzieję, a po ulicy chodzą tylko starsze osoby, bo jest to miasto uzdrowiskowe i w głównej mierze tylko osoby w podeszłym wieku tu przyjeżdżają, mieszkańców jest mało, a całe miasto ma z jednej strony na drugą około 3km. 

Mieszkałem chwilę we Wrocławiu i mi się bardzo podobało, więc jak na chwilę obecną to oczywiście w mieście, ale w wieku podeszłym chciałbym jak osoby wyżej, mieszkać na wsi. Cisza i spokój na stare lata się przydadzą, a teraz trzeba się wyszaleć. :) :jack4:

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Donator
Opublikowano

Mi to tam nie robi różnicy.

Mieszkanie w mieście ma swoje +/-. Z jednej strony blisko do rynku A ż drugiej strony upierdliwi sąsiedzi, a znowu mieszkanie na wsi to cisza spokój co tygodniowe spotkania ze znajomi na ogniskach, grilach, sasiedzi mniej wnerwiaja jak w miescie.

• Lubię to! 2
Opublikowano

W mieście:default_biggrin:

Jest wszystko pod ręką ,jest gdzie isc ze znajomymi,łatwo sie zawiera nowe znajomosci,idealne miejsce dla takich osob jak ja ktore nieumieja wysiedziec bez drugiej osoby:default_wink:

• Lubię to! 2
  • Premium
Opublikowano

Na wsi.  

Wychowałem się na niej,  spokoj,  cisza...  Choć i tak mam obok siebie miasto :p

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Zdecydowanie wieś. 
@ shokuŚ chyba wszystko wyżej wyjaśnił. 

Najbardziej przemawia do mnie właśnie tyle fajnych miejsc do nasiadówek, piękny krajobraz. No i wszędzie ma się blisko. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Wieś, mieszkam na wsi od urodzenia i dobrze mi się żyje ;)

Ale brakuje miasta bo tam najwięcej znajomych mam hehe 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Oczywiście, że wybrał bym wieś cisza spokój miejsca na spacery i spontaniczne „zwiedzanie”

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.