f0rced Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Nick oskarżyciela: M4TK4 W4M 7DYCH4 XD Nick oskarżonego: Yoshi IP lub SID oskarżonego: STEAM_1:0:220168392 08:55 18 0 active 196608 Data i czas zdarzenia: 6.2.2019 22:42 Przebieg sytuacji: Dostałem bana za obraźliwy nick "M4TK4 W4M 7DYCH4 XD" nie rozumiem powodu gdyż nie jest to obraźliwy nick. Chłopaczek dostał wczoraj admina i nie wie chyba za co banować (,:Dowody: https://imgur.com/a/54qy4pr
flwwwk Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Administrator z brakiem mutacji to chyba lekka pomyłka ;'). Byłem świadkiem tej sytuacji a gdy kolega Yoshiego wyzywał mnie, zostałem zlany. p2dr, 350togang.
Owner Dudnes Posted February 6, 2019 Owner Posted February 6, 2019 Czekam na wypowiedź @ Yosai Według mnie nick jest "ocenzurowany" więc ban niesłuszny. 2
Yosai Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 @ f0rced Na początku mówiłem ci z 5 razy żebyś zmienił nick z ''MATKA WAM ZDYCHA'' na normalny nie posłuchałeś się dałem ci kicka za drugim razem tak samo. Dopiero za trzecim razem wbiłeś i zmieniłeś nick na ''M4TK4 W4M 7DYCH4 XD'' @ Dudnes Może i nick jest ocenzurowany ale i tak jest łatwo sie go doczytać dawałem koledze ostrzeżenie nie posłuchał zgodnie z regulaminem i taryfikatorem dostał bana na 30min. @ flwwwk wszedłem na serwer i nie moge powiedzieć że to mój kolega bo go nie znam, na koniec rundy nie miał deagle a był na czerwono nie chciałeś mu oddać broni powiedział do ciebie oddaj deagle frajerze po czym od razu sie poprawił i zmienił na oddaj deagle kolego. Powiedziałem ci że nie dam mu muta tylko dla tego że się od razu poprawił. I nie nie zostałeś zlany.
KasztaneK Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Uważam iż Yoshi dobrze postąpił banując użytkownika M4TK4 W4M 7DYCH4 XD, ponieważ kolega zachowywał się nie odpowiednio, wdawał się w nie potrzebne kłótnie, zakłócał porządek i przyjemną grę na serwerze oraz nie chciał zmienić nicku. Po banie admina kolega wrócił na serwer z lekko zmienionym nicku o tej samej treści i ponownie wdawał się w kłótnie. Moim zdaniem ban był zasłużony a skarga nie potrzebna.
f0rced Posted February 7, 2019 Author Posted February 7, 2019 38 minut temu, DwaPalceWNatlce napisał: Uważam iż Yoshi dobrze postąpił banując użytkownika M4TK4 W4M 7DYCH4 XD, ponieważ kolega zachowywał się nie odpowiednio, wdawał się w nie potrzebne kłótnie, zakłócał porządek i przyjemną grę na serwerze oraz nie chciał zmienić nicku. Po banie admina kolega wrócił na serwer z lekko zmienionym nicku o tej samej treści i ponownie wdawał się w kłótnie. Moim zdaniem ban był zasłużony a skarga nie potrzebna. Serio wdawałem sie w kłótnie? Ciężko o to z mutem.
f0rced Posted February 7, 2019 Author Posted February 7, 2019 1 godzinę temu, Yosai napisał: @ f0rced Na początku mówiłem ci z 5 razy żebyś zmienił nick z ''MATKA WAM ZDYCHA'' na normalny nie posłuchałeś się dałem ci kicka za drugim razem tak samo. Dopiero za trzecim razem wbiłeś i zmieniłeś nick na ''M4TK4 W4M 7DYCH4 XD'' @ Dudnes Może i nick jest ocenzurowany ale i tak jest łatwo sie go doczytać dawałem koledze ostrzeżenie nie posłuchał zgodnie z regulaminem i taryfikatorem dostał bana na 30min. @ flwwwk wszedłem na serwer i nie moge powiedzieć że to mój kolega bo go nie znam, na koniec rundy nie miał deagle a był na czerwono nie chciałeś mu oddać broni powiedział do ciebie oddaj deagle frajerze po czym od razu sie poprawił i zmienił na oddaj deagle kolego. Powiedziałem ci że nie dam mu muta tylko dla tego że się od razu poprawił. I nie nie zostałeś zlany. Mialem nick MATKA WAM ZDYCHA zmienilem na M4TK4 W4M 7DYCH4 XD po 1szym kicku potem miales dalej jakis problem i mnie kicknales 2 raz za 3 razem dales mi bana za nick ktory w zaden sposob nie jest obrazliwy.
V.I.P AxaDaksi^_^ Posted February 7, 2019 V.I.P Posted February 7, 2019 Teoretycznie ten nick jest dość obraźliwy.. Jak dla mnie napis Matka wam zdycham to jest dość solidna obraza Nawet jeśli napiszesz to w stylu P0K3m0N0wym to dalej dość łatwo go rozczytac 1
flwwwk Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 12 godzin temu, AxaDaksi^_^ napisał: Teoretycznie ten nick jest dość obraźliwy.. Jak dla mnie napis Matka wam zdycham to jest dość solidna obraza Nawet jeśli napiszesz to w stylu P0K3m0N0wym to dalej dość łatwo go rozczytac to nie jest w stylu pokemonowym bardziej "cenzura", czym się różni taka od np "jeb*ć Cie" Też dosyć łatwo to rozczytać, pozdrawiam komentarz zbędny
flwwwk Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 14 godzin temu, Yosai napisał: @ flwwwk wszedłem na serwer i nie moge powiedzieć że to mój kolega bo go nie znam, na koniec rundy nie miał deagle a był na czerwono nie chciałeś mu oddać broni powiedział do ciebie oddaj deagle frajerze po czym od razu sie poprawił i zmienił na oddaj deagle kolego. Powiedziałem ci że nie dam mu muta tylko dla tego że się od razu poprawił. I nie nie zostałeś zlany. Ja byłem na czerwono bo ja jako pierwszy ukończyłem mapę i nie ja podniosłem broń, stałem w miejscu bo chciałem żeby ktoś mi ja rzucił, pozdrawiam.
Yosai Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 @ flwwwk 1 minutę temu, flwwwk napisał: Ja byłem na czerwono bo ja jako pierwszy ukończyłem mapę i nie ja podniosłem broń, stałem w miejscu bo chciałem żeby ktoś mi ja rzucił, pozdrawiam. Gracz o nicku DwaPalceWNatalce był pierwszy nie oszukujmy się kłamstwem nic nie zdziałasz.
flwwwk Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Przed chwilą, Yosai napisał: @ flwwwk Gracz o nicku DwaPalceWNatalce był pierwszy nie oszukujmy się kłamstwem nic nie zdziałasz. Prosiłbym o dowód jakikolwiek, kto wie czy ty przypadkiem nie kłamiesz =DD.
Legend Karcok Posted February 7, 2019 Sponsor Legend Posted February 7, 2019 Zamykam, zostawiam sprawę wam @ Dudnes @ Vasti 1
Deserved Ves Posted February 7, 2019 V.I.P Donor Woman Deserved Posted February 7, 2019 Dziękuję za informację dotyczącą zachowania ww. administratora. Porozmawiam z nim i wyciągnę konsekwencje sytuacji, która zaistniała. 2
Deserved Ves Posted February 24, 2019 V.I.P Donor Woman Deserved Posted February 24, 2019 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom.
Recommended Posts