Jump to content
Nowe serwery? - Zagłosuj w ankiecie ×
EVENT WIELKANOCNY ×

Recommended Posts

Posted

Nick oskarżyciela: M4TK4 W4M 7DYCH4 XD
Nick oskarżonego: Yoshi
IP lub SID oskarżonego: STEAM_1:0:220168392 08:55 18 0 active 196608

Data i czas zdarzenia: 6.2.2019 22:42 
Przebieg sytuacji: Dostałem bana za obraźliwy nick 
"M4TK4 W4M 7DYCH4 XD" nie rozumiem powodu gdyż nie jest to obraźliwy nick. Chłopaczek dostał wczoraj admina i nie wie chyba za co banować (,:
Dowody: https://imgur.com/a/54qy4pr

Posted

Administrator z brakiem mutacji to chyba lekka pomyłka ;').

Byłem świadkiem tej sytuacji a gdy kolega Yoshiego wyzywał mnie, zostałem zlany.

p2dr, 350togang.

• Owner
Posted

Czekam na wypowiedź @ Yosai

Według mnie nick jest "ocenzurowany" więc ban niesłuszny. 

• Like 2
Posted

@ f0rced

Na początku mówiłem ci z 5 razy żebyś zmienił nick z ''MATKA WAM ZDYCHA'' na normalny nie posłuchałeś się dałem ci kicka za drugim razem tak samo. Dopiero za trzecim razem wbiłeś i zmieniłeś nick na ''M4TK4 W4M 7DYCH4 XD'' 

@ Dudnes Może i nick jest ocenzurowany ale i tak jest łatwo sie go doczytać dawałem koledze ostrzeżenie nie posłuchał zgodnie z regulaminem i taryfikatorem dostał bana na 30min.

@ flwwwk wszedłem na serwer i nie moge powiedzieć że to mój kolega  bo go nie znam, na koniec rundy nie miał deagle a był na czerwono nie chciałeś mu oddać broni powiedział do ciebie oddaj deagle frajerze po czym od razu sie poprawił i zmienił na oddaj deagle kolego. Powiedziałem ci że nie dam mu muta tylko dla tego że się od razu poprawił. I nie nie zostałeś zlany.

Posted

Uważam iż Yoshi dobrze postąpił banując użytkownika M4TK4 W4M 7DYCH4 XD, ponieważ kolega zachowywał się nie odpowiednio, wdawał się w nie potrzebne kłótnie, zakłócał porządek i przyjemną grę na serwerze oraz nie chciał zmienić nicku. Po banie admina kolega wrócił na serwer  z lekko zmienionym nicku o tej samej treści i ponownie wdawał się w kłótnie. Moim zdaniem ban był zasłużony a skarga nie potrzebna.

Posted
38 minut temu, DwaPalceWNatlce napisał:

Uważam iż Yoshi dobrze postąpił banując użytkownika M4TK4 W4M 7DYCH4 XD, ponieważ kolega zachowywał się nie odpowiednio, wdawał się w nie potrzebne kłótnie, zakłócał porządek i przyjemną grę na serwerze oraz nie chciał zmienić nicku. Po banie admina kolega wrócił na serwer  z lekko zmienionym nicku o tej samej treści i ponownie wdawał się w kłótnie. Moim zdaniem ban był zasłużony a skarga nie potrzebna.

Serio wdawałem sie w kłótnie? Ciężko o to z mutem. 

Posted
1 godzinę temu, Yosai napisał:

@ f0rced

Na początku mówiłem ci z 5 razy żebyś zmienił nick z ''MATKA WAM ZDYCHA'' na normalny nie posłuchałeś się dałem ci kicka za drugim razem tak samo. Dopiero za trzecim razem wbiłeś i zmieniłeś nick na ''M4TK4 W4M 7DYCH4 XD'' 

@ Dudnes Może i nick jest ocenzurowany ale i tak jest łatwo sie go doczytać dawałem koledze ostrzeżenie nie posłuchał zgodnie z regulaminem i taryfikatorem dostał bana na 30min.

@ flwwwk wszedłem na serwer i nie moge powiedzieć że to mój kolega  bo go nie znam, na koniec rundy nie miał deagle a był na czerwono nie chciałeś mu oddać broni powiedział do ciebie oddaj deagle frajerze po czym od razu sie poprawił i zmienił na oddaj deagle kolego. Powiedziałem ci że nie dam mu muta tylko dla tego że się od razu poprawił. I nie nie zostałeś zlany.

Mialem nick MATKA WAM ZDYCHA zmienilem na M4TK4 W4M 7DYCH4 XD po 1szym kicku potem miales dalej jakis problem i mnie kicknales 2 raz za 3 razem dales mi bana za nick ktory w zaden sposob nie jest obrazliwy.

• V.I.P
Posted

Teoretycznie ten nick jest dość obraźliwy.. Jak dla mnie napis Matka wam zdycham to jest dość solidna obraza 

Nawet jeśli napiszesz to w stylu P0K3m0N0wym to dalej dość łatwo go rozczytac

• Like 1
Posted
12 godzin temu, AxaDaksi^_^ napisał:

Teoretycznie ten nick jest dość obraźliwy.. Jak dla mnie napis Matka wam zdycham to jest dość solidna obraza 

Nawet jeśli napiszesz to w stylu P0K3m0N0wym to dalej dość łatwo go rozczytac

to nie jest w stylu pokemonowym bardziej "cenzura", czym się różni taka od np "jeb*ć Cie"

Też dosyć łatwo to rozczytać, pozdrawiam

komentarz zbędny

Posted
14 godzin temu, Yosai napisał:

Ja byłem na czerwono bo ja jako pierwszy ukończyłem mapę i nie ja podniosłem broń, stałem w miejscu bo chciałem żeby ktoś mi ja rzucił, pozdrawiam.

Posted

@ flwwwk 

1 minutę temu, flwwwk napisał:

Ja byłem na czerwono bo ja jako pierwszy ukończyłem mapę i nie ja podniosłem broń, stałem w miejscu bo chciałem żeby ktoś mi ja rzucił, pozdrawiam.

Gracz o nicku DwaPalceWNatalce był pierwszy nie oszukujmy się kłamstwem nic nie zdziałasz.

Posted
Przed chwilą, Yosai napisał:

@ flwwwk 

Gracz o nicku DwaPalceWNatalce był pierwszy nie oszukujmy się kłamstwem nic nie zdziałasz.

Prosiłbym o dowód jakikolwiek, kto wie czy ty przypadkiem nie kłamiesz =DD.

• Deserved
Posted

Dziękuję za informację dotyczącą zachowania ww. administratora. Porozmawiam z nim i wyciągnę konsekwencje sytuacji, która zaistniała. 

• Like 2
  • 3 weeks later...
  • Deserved
Posted

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.