Jump to content
Turniej CS2 1vs1 ×

Recommended Posts

Posted

Twój nick: bhop god

Nick admina banującego: ecko

Data/Mapa: 06.02.2019 koło godziny 21:55

SteamID:

STEAM_0:1:90958515

Serwer (mod):    FFA                           

Opis sytuacji: wszedłem na serwer i za jedną akcję banicja. Powodu nie znam, bo z tego co pamietam, był taki powod "0". Prawdopodobnie podejrzenia odnoszą sie do autobh. Bardzo prosiłbym o umożliwienie mi gry na waszej sieci, bo jestem niewinny.

Wycinek z konsoli: nieestety nie mam

Posted

Żeby nie było, że coś innego UBT ogląda to link od pecia, bo prosiłem.
http://o24a.gotv.pro/srv56923/auto0-20190206-161032-604898162-de_cache-FFA_Katujemy.dem.zip

1:27:15 do 1:27:40 - Niesamowity aimlock i od razu drugi szybki przestraszony strzał, odetchnąłeś z ulgą, że go nie zabiłeś

1:33:25 - Bardzo ale to bardzo ładnie :)

1:35:38 - no bardzo ale to bardzo ciekawe, ale kto tak robi?? I to jeszcze w głowę??? No wiem wiem przypadki się zdarzają no ok, przejdźmy dalej...

1:37:08 - Proszę oglądać od tego momentu i... oho, przecież zobaczenie mnie graniczyło z cudem, no chyba, że masz na tyle sprawne oko (wh), że to taki pewniaczek 

1:40:23 - Proszę oglądać to uważnie na spowolnieniu i to najlepiej kilka razy... Fajnie jak to mówię, że celownik kilometr obok głowy i tak z czterech liter weszło w głowę (Jakbym oglądał zbanowanych prosów) Nie no mógł to być czysty przypadek, bo CS:GO ale i strasznie mi to śmierdzi... 

1:48:30 - Przepraszam, ale coś ty powiedział???? Radzę wam się dobrze wsłuchać "mida PUSZUJE... chyba" no na pewno słyszałeś, a raczej zauważyłeś :))) 

Z mojej strony to raczej tyle, opisałem wcześniejsze demko :) 

Tych co dzisiaj zbanowałem nie używali tak ALTA jak ty ;p 

• V.I.P
Posted

Rozpisanie demka cudowne Ci powiem :3

@ zipppuśAtomówka takiej kultury u admina to jeszcze nie widziałem :cry: właścicielowi radziłbym spojrzeć i ocenić. 

A Ty @ zipppuśAtomówka jako admin nie nadużywaj aż tak admina, trafisz kiedyś na swojego :)

1:48:30- Tu gracz powiedział "mida puszuje chyba" na demko słyszę, że nie usłyszał, później wytłumaczył poprzednie rundy puszuje to spojrzał i na tą rundę. 

Gracz czysty. 

• Like 1
Posted

@ Grabuśś @ EXTREMAAAAA proszę jeszcze was o rozpatrzenie demka. Oglądałem demo i moim zdaniem gość gra bardzo pewnie. A, że ja się nie znam to proszę profesjonalistów ;p

@ ESL jeśli mogę mieć prośbę, to nie zajmuj się demkami z serwera FFA. ;) 
Kim ty w ogóle jesteś gościu, żeby mi mówić co ja zrobiłem a czego nie? Notki co najmniej nie na miejscu. Nie trawię Cię kompletnie. Bez pozdrowień.

• Like 2
  • Haha 1
Posted

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Like 1
  • Haha 1
  • Deserved
Posted

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.