Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: WallhackTest

Nick admina banującego: @ CałyJa

Data/Mapa: przed chwila, dd2

IP/SteamID: STEAM_0:0:197876817

Serwer (mod): dd2                              

http://bany.katujemy.eu/bans/42446.html

Link: https://www111.zippyshare.com/v/lPBgCBlg/file.html

@ Grabuśś

@ Gosia ?!

Nie zamykajcie, chce popatrzeć na rozpiske. Kolega wiedział że gram na tym nicku, 10 minut na tym samym dostałem od niego ssy.

W regulaminie jest nawet fajny pdpkt który zabrania banowania adminów ;) 

@ Dudnes czek this out :D

#edit

// Kumplu, nie wal ściemy. Sam sie wypowiadałeś w tym temacie.

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Kolego ;) A czy na tym nicku masz admina ? ;) Na nicku WallhackTest... Może być degrad ale nie wywiniesz się ;) 
Wytłumacz mi jeszcze dlaczego tylko na Screen'ie  "de_dust20073" oraz "de_dust20077" jest napis "Orientuj się" a na pozostałych "de_dust20074" "de_dust20075" "de_dust20076" nie ma takiego oto napisu ;) na wcześniejszych twoich screen'ach znów nie ma tego napisu ;) na pierwszym zdjęciu nie ma natomiast na pozostałych są ;) Wypowiedz się ;) @ `rage  Dodam jeszcze dlaczego na screen'ie "de_dust20077" jak i na screen'ie "de_dust20076" znikł czas ;) a n pozostałych jest dziwne hmm ;) Pierwszy raz zrobiłem taki ss'y na których są takie cuda ;) 

@ Gosia ?!

@ Zawiszak?
@ Hindzia

Wypowiedzcie się.. 

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Mordko... weż już skończ... Zegar odlicza czas jaki pozostał tt'kom na podłożenie paki a z tego co widze to paka została podłożona więc zegar znikł. Więcej już sie nie udzielam, poczekam do rozpiski.

Opublikowano
1 minutę temu, `rage napisał:

Mordko... weż już skończ... Zegar odlicza czas jaki pozostał tt'kom na podłożenie paki a z tego co widze to paka została podłożona więc zegar znikł. Więcej już sie nie udzielam, poczekam do rozpiski.

W poważaniu mam już ten zegar ;) byczku tak jak dałeś wcześniej temat ze będzie degrad..Będzie to będzie ale przynajmniej wiem że jesteś dla mnie bez obrazy zerem ;) Zresztą nie tylko dla mnie ale mniejsza ;) dostaniesz UB okey ;) Nie będę zły :) Wejdziesz znów na serwa znów dostaniesz bana ;) Pamiętaj kiedyś Ci nie wyjdzie ukryć ;) Ja już skończyłem i czekam na wypowiedź od góry ;) 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Nie wiem czemu powołujesz się, że admin nie może zbanować admina (co jest prawdą), bo nawet nie masz na DD2 flag. 
Licznik zegara znika po podłożeniu paki.
Obaj jesteście na odpowiedzialnych stanowiskach, a mimo to wdajecie się w jakieś niepotrzebne kłótnie. 

@ CałyJa jeśli chcesz mieć konkretne dowody, to wystarczy rozpisać demko. 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

ub.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.