.:Tomek:. Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Nick: .:Tomek:. Imię: Tomek Wiek: 15 Lat Staż na serwerze: Na serwerze gram tak jakoś od grudnia. Doświadczenie:W Cs gram parę dobrych lat. Znajomość AMX [0/8]: 5 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak byłęm już na COd Mod 801 lvl na okres próbny i wszystko było dobrze. Dlaczego Ty?: Uważam że powinienem dostać admina z kilku powodów : Na serwerze praktycznie nie ma adminów oprócz ,,Veq'a,,. Dużo osób mnie zna. Świetnie dogaduję się z graczami na serwerze , żartujemy i się świetnie bawimy. Chcę banować cziterów których w ostatnich dniach jest dosyć dużo.Jeżeli jakiś gracz ma problem od razu próbuję mu to wytłumaczyć lub pokazać jak to zrobić. Kontakt: Skype/Forum/Steam/GG-48944616/Mogę podać Fb i ask'a. STEAM:http://steamcommunit...inistratorTomek Akceptujesz regulamin admina?: Tak Akceptujesz regulamin serwera?: Tak Ps. proszę o admina na okresie próbnym nie było żadnych problemów , więc proszę o całkowitego admina :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Jestem na tak, teraz miałeś admina na COD'zie i nie było żadnych problemów. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Jestem na tak, teraz miałeś admina na COD'zie i nie było żadnych problemów. Również jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nafurany Adan Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Jestem jak najbardziej na TAK ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jagi Posted January 6, 2015 Share Posted January 6, 2015 Na TAK. Powody UP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Na tak , powody UP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MARTYNKA ^_^ Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Na Tak, powody UP. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkippeR Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Jestem na Tak, Powody UP :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz4444 Posted January 7, 2015 Share Posted January 7, 2015 Na tak tomuś sie przyda :) Powody znam Tomka i sprawuje się bardzo dobrze zachować sie umie odpowiedzialny za serwer jak najbardziej jeszcze raz TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Witam mówię od razu. Jest taki problem że jest gracz i próbuje go zbanować wchodzie w AMX i banuje ( nic ) Pisze w consoli amx_ban czas gracz powód też nic Pisze w consoli amx_banip czas gracz/ip powód też nic. Proszę o podanie kamędy która zbanuje gracza. Razem z Veq próbujemy go zbanować ale nic. realy ? Jestem na NIE, jesteś niedoświadczony w kwestii byciu admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoFFeR Posted January 8, 2015 User Share Posted January 8, 2015 Przepraszam nie ma adminów ? Możliwe że mnie nie było w okresie świątecznym i teraz też często nie bywam ale to się zmieni . Czekam tylko na przyjście nowego procesora i karty graficznej . TOP: Jestem za Neutralem pare razy zdarzały się nie porozumienia . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Neutral + aktywny - nie ogarniasz zbytnio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 8, 2015 Author Share Posted January 8, 2015 Mówicie, że ja nie ogarniam. Nie znałem tylko jednej komendy ( Nigdy nie byłem adminem ) ,ale teraz już znam i wszystko umiem. Ps. Po za tym z tego co widzę jestem jedynym aktywnym adminem teraz na CodMod 801lvl , żadnego innego admina nie widzę ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Jesteś aktywnym adminem ? Jeszcze admina nie dostałeś .. a już mówisz , że jesteś adminem .. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 wszystko umiem. czy na pewno ? Twoja skala amxx 5 - umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend. wątpię, może i jesteś aktywny dużo ale ja bym się zastanowił nad tobą. Może jakiś okres próbny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 8, 2015 Share Posted January 8, 2015 Za okresem próbnym jak najbardziej. Play'u wszystkiego da się wyuczyć ;) Warto wziąć pod uwagę jego aktywność: http://www.gametracker.com/player/.%3ATomek%3A./80.72.33.50:27490/ i dać mu szansę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted January 8, 2015 Author Share Posted January 8, 2015 Przepraszam bardzo ale na okres próbny byłem już brany i nie było żadnych problemów ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted April 27, 2015 Owner Share Posted April 27, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts