Jump to content
Turniej CS2 1vs1 ×

Recommended Posts

Posted

Chciałem się pożegnać. Nie będzie mnie do 28 stycznia (może nawet do 14 lutego),ze względu na moje 17 ste urodziny, które odbędą się 22 stycznia, Z tej okazji muszę przygotować imprę :P

Serdecznie zapraszam- @ Gosia ?! @ Zawiszak? @ Kulson! @ misio-fazi @ Elwis1916 @ Zbychu @ Diablica 😈 @ Michal1916 @ shokuŚ @ NDS PATO ! @ Twixmax @ changes @ qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm @ CałyJa @ Hindzia @ Ruda. @ ina.❤ @ lozarty drozdzik @ Johny Korniszony i całą paczkę z DD2 na wieczorne chlanie XD

Nie zapraszam @ BeFFu Wbijaj bez zapro XD

@ shokuŚ wolałbym mieć pewność, że gracze będą wiedzieć czemu mnie nie było, a nie potem jest sytuacja, że wchodzę na serwer i się każdy pyta gdzie byłem :/

@ qwertyuiopasdfghjklzxcvbnm nie, ale chcę odpocząć od DD2 oraz cs'a XD

@ shokuŚ ????? XD może i tak

@ TruyKont. nie no co Ty. chcę odpocząć i tyle :D.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted

Czekaj, czekaj... Zniszczyłeś mi łeb aktualnie XD

Po co się żegnasz skoro Cię nie będzie przez jakiś okres? I tak przecież wrócisz "XD", więc nie widzę sensu pisania pożegnania "XD". Szukasz atencji czy jak? 

I raczej nie skorzystam ;) 

@ Siro  Ta odpowiedzia żeś... Nie dokończę lepiej XD W dupie byłeś i gówno widziałeś, hah. Bosz... Wydłubie sobie oczy.

• Like 2
  • Haha 2
  • Wow 1
  • Deserved
Posted

Ziomek, wszystkiego najlepszego z okazji przyszłych urodzin :) Ale to nie jest powód do pożegnań :D

• Thanks 1
  • Haha 1
Posted

No dokładnie sto lat, ale to bardziej urlop, a nie pełnisz żadnej funkcji, to takie dziwne trochę, ale no nic. Szybko wracaj! :D

Posted

Czekamy, bo bez Ciebie serwer nie będzie istnieć!!

Posted

haha, żegna się bo nie jest świadomy czy na pewno wróci. Zrozumcie go haha XDD 

sto lat. 

• Thanks 1
  • Haha 2
Posted

Jakby co to przekażemy każdemu kto będzie pytał że pijesz do 14stego ;d

100fka i elo

• Haha 1
Posted

Nie no teraz to sobie przegrałeś u mnie na całej linii... Nie zaprosił mnie :default_dry:

• Wow 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.