WaRninG !? :D Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 Twój nick:WaRninG !? Nick oskarżonego:pokaz to na lanie kozaku IP/SID oskarżonego: STEAM_0:0:13330158 Godzina i data zdarzenia: 15;18 19.01.19 Mapa:css_cache Screeny/demo: https://www32.zippyshare.com/v/DEKWMfnR/file.html Opis sytuacji:Cóż mimo że go ostrzegałem że ten punkt został dany niedawno do regulaminu chyba o tym nie wiedział i robi ten bind ze speedem.Wiem że nie robi tego na spadochronie,ponieważ mu powiedziałem że nagrywam demko.Mam nadzieję że zostanie surowo ukarany ponieważ bardzo psuję grę innym użytkownikom.
hasajacypiotrus Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 Jako że skarga jest na mnie to się wypowiem 2 godziny temu, WaRninG !? :D napisał: Opis sytuacji:Cóż mimo że go ostrzegałem że ten punkt został dany niedawno do regulaminu chyba o tym nie wiedział i robi ten bind ze speedem.Wiem że nie robi tego na spadochronie,ponieważ mu powiedziałem że nagrywam demko.Mam nadzieję że zostanie surowo ukarany ponieważ bardzo psuję grę innym użytkownikom. W regulaminie jasno pisze nie można speedowac poprzez spadochron, jak widać na demku nie używalem spadochronu tylko podwojny skok + duck a to o ile mi wiadomo nie jest zabronione .
WaRninG !? :D Posted January 19, 2019 Author Posted January 19, 2019 2 godziny temu, hasajacypiotrus napisał: Jako że skarga jest na mnie to się wypowiem W regulaminie jasno pisze nie można speedowac poprzez spadochron, jak widać na demku nie używalem spadochronu tylko podwojny skok + duck a to o ile mi wiadomo nie jest zabronione . Tak,ale jak nie ma admina,albo kogoś kto mógł by nagrać demko to robisz to ze spadochronem wiem o tym,ponieważ jeden raz,gdy weszedłem na innym nicku to to robiłeś nie mów że nie.
PanWeXtoR Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 6 minut temu, WaRninG !? :D napisał: Tak,ale jak nie ma admina,albo kogoś kto mógł by nagrać demko to robisz to ze spadochronem wiem o tym,ponieważ jeden raz,gdy weszedłem na innym nicku to to robiłeś nie mów że nie. Gram tu od pare dni ani razu nie widziałem żeby tak robił.
WaRninG !? :D Posted January 19, 2019 Author Posted January 19, 2019 1 minutę temu, WeXtoR napisał: Gram tu od pare dni ani razu nie widziałem żeby tak robił. Parę dni to za mało żeby zobaczyć,że On tak robił,a napewno robił jeżeli @ Durus dał propozycję żeby dodano ten punkt do regulaminu.
PanWeXtoR Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 4 minuty temu, WaRninG !? :D napisał: Parę dni to za mało żeby zobaczyć,że On tak robił,a napewno robił jeżeli @ Durus dał propozycję żeby dodano ten punkt do regulaminu. Gdy jestem na serwerze to widze go ciagle praktycznie po X map..
WaRninG !? :D Posted January 19, 2019 Author Posted January 19, 2019 7 minut temu, WeXtoR napisał: Gdy jestem na serwerze to widze go ciagle praktycznie po X map.. Jak jesteś w przeciwnym team'ie od niego to wiadomo,że nie widzisz,gdyż On to tylko robi,by przyśpieszyć se rasz np.jak jest mirage to On jest szybciej na tt rampie niż ja na a i weś graj....
PanWeXtoR Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 1 minutę temu, WaRninG !? :D napisał: Jak jesteś w przeciwnym team'ie od niego to wiadomo,że nie widzisz,gdyż On to tylko robi,by przyśpieszyć se rasz np.jak jest mirage to On jest szybciej na tt rampie niż ja na a i weś graj.... Zazwyczaj jestesmy w tym samym teamie.
WaRninG !? :D Posted January 19, 2019 Author Posted January 19, 2019 Przed chwilą, WeXtoR napisał: Zazwyczaj jestesmy w tym samym teamie. Dobra nie będę robił spamu i zostawiam decyzję Panom z UBT :D
hasajacypiotrus Posted January 19, 2019 Posted January 19, 2019 26 minut temu, WaRninG !? :D napisał: Tak,ale jak nie ma admina,albo kogoś kto mógł by nagrać demko to robisz to ze spadochronem wiem o tym,ponieważ jeden raz,gdy weszedłem na innym nicku to to robiłeś nie mów że nie. to nagrywaj demka, skoro wchodzisz na innych nickach, zaczynam sie bać normalnie prześladowca
WaRninG !? :D Posted January 19, 2019 Author Posted January 19, 2019 Przed chwilą, hasajacypiotrus napisał: to nagrywaj demka, skoro wchodzisz na innych nickach, zaczynam sie bać normalnie prześladowca Nie róbcie spamu...A będę robił kiedy będzie Mi się chciało!
Legend Karcok Posted January 19, 2019 Sponsor Legend Posted January 19, 2019 Blokuję temat aby nie było nie potrzebnego spamu. @ Dudnes @ Elpablo ? 2
Recommended Posts