Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick:WaRninG !?

Nick oskarżonego:pokaz to na lanie kozaku

IP/SID oskarżonego: STEAM_0:0:13330158

Godzina i data zdarzenia: 15;18 19.01.19

Mapa:css_cache

Screeny/demo:  https://www32.zippyshare.com/v/DEKWMfnR/file.html

Opis sytuacji:Cóż mimo że go ostrzegałem że ten punkt został dany niedawno do regulaminu chyba o tym nie wiedział i robi ten bind ze speedem.Wiem że nie robi tego na spadochronie,ponieważ mu powiedziałem że nagrywam demko.Mam nadzieję że zostanie surowo ukarany ponieważ bardzo psuję grę innym użytkownikom.

download.jpg.5c7e9a6cbc3722c05837a492b080efd5.jpg

Posted

Jako że skarga jest na mnie to się wypowiem

2 godziny temu, WaRninG !? :D napisał:

Opis sytuacji:Cóż mimo że go ostrzegałem że ten punkt został dany niedawno do regulaminu chyba o tym nie wiedział i robi ten bind ze speedem.Wiem że nie robi tego na spadochronie,ponieważ mu powiedziałem że nagrywam demko.Mam nadzieję że zostanie surowo ukarany ponieważ bardzo psuję grę innym użytkownikom.

W regulaminie jasno pisze nie można speedowac poprzez spadochron, jak widać na demku nie używalem spadochronu tylko podwojny skok + duck a to o ile mi wiadomo nie jest zabronione

.

Posted
2 godziny temu, hasajacypiotrus napisał:

Jako że skarga jest na mnie to się wypowiem

W regulaminie jasno pisze nie można speedowac poprzez spadochron, jak widać na demku nie używalem spadochronu tylko podwojny skok + duck a to o ile mi wiadomo nie jest zabronione

.

Tak,ale jak nie ma admina,albo kogoś kto mógł by nagrać demko to robisz to ze spadochronem wiem o tym,ponieważ jeden raz,gdy weszedłem na innym nicku to to robiłeś nie mów że nie.

Posted
6 minut temu, WaRninG !? :D napisał:

Tak,ale jak nie ma admina,albo kogoś kto mógł by nagrać demko to robisz to ze spadochronem wiem o tym,ponieważ jeden raz,gdy weszedłem na innym nicku to to robiłeś nie mów że nie.

Gram tu od pare dni ani razu nie widziałem żeby tak robił.

Posted
1 minutę temu, WeXtoR napisał:

Gram tu od pare dni ani razu nie widziałem żeby tak robił.

Parę dni to za mało żeby zobaczyć,że On tak robił,a napewno robił jeżeli @ Durus dał propozycję żeby dodano ten punkt do regulaminu.

Posted
4 minuty temu, WaRninG !? :D napisał:

Parę dni to za mało żeby zobaczyć,że On tak robił,a napewno robił jeżeli @ Durus dał propozycję żeby dodano ten punkt do regulaminu.

Gdy jestem na serwerze to widze go ciagle praktycznie po X map..

Posted
7 minut temu, WeXtoR napisał:

Gdy jestem na serwerze to widze go ciagle praktycznie po X map..

Jak jesteś w przeciwnym team'ie od niego to wiadomo,że nie widzisz,gdyż On to tylko robi,by przyśpieszyć se rasz np.jak jest mirage to On jest szybciej na tt rampie niż ja na a i weś graj....

Posted
1 minutę temu, WaRninG !? :D napisał:

Jak jesteś w przeciwnym team'ie od niego to wiadomo,że nie widzisz,gdyż On to tylko robi,by przyśpieszyć se rasz np.jak jest mirage to On jest szybciej na tt rampie niż ja na a i weś graj....

Zazwyczaj jestesmy w tym samym teamie.

Posted
26 minut temu, WaRninG !? :D napisał:

to nagrywaj demka, skoro wchodzisz na innych nickach, zaczynam sie bać normalnie prześladowca

Posted
Przed chwilą, hasajacypiotrus napisał:

to nagrywaj demka, skoro wchodzisz na innych nickach, zaczynam sie bać normalnie prześladowca

Nie róbcie spamu...A będę robił kiedy będzie Mi się chciało!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.