Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich zgromadzonych :)

Moją propozycja wygląda następująco.Wpadłem na pomysł ( a tak naprawdę podkradłem ).Na wielu sieciach serwerów występują serwerowe ligi.Polegają one na rywalizacji graczów z całej sieci serwerów.

Przykładowo,trwają zapisy graczy.Każda drużyna musi podać nazwę teamu,steam_id gracza,nick oraz link do profilu.Każda osoba może mieć jednego rezerwowego i dodatkowo mogą dać zdjęcie teamu.Spoko opcją jest ten pomysł bo fajnie jest zobaczyć rywalizację pomiędzy graczami,którzy nie znają się z innych serwerów czy to aren,3 maps,retake.

Myślę,że też warto byłoby dodać do mojej propozycji to,że nie jest to obojętny pomysł.Musi zostać on dobrze zaplanowany i jednocześnie przemyślany w dobry sposób.Drabinka,dobre serwery(najlepiej z anti-cheatem )oraz kupę poświęconego czasu.Ja osobiście wyrażam chęć pomocy w stworzeniu czegoś fajnego o ile spodoba się ta propozycja innym użytkownikom.

Edit.Nie do końca wiem czy w dobrym dziale dałem propozycję.

Pozdrawiam Mentoselele.

• Lubię to! 6
  • Dzięki 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
Przed chwilą, sad. napisał:

Ogólnie pomysł spoko aczkolwiek brak graczy do wykonania.

Ale dlaczego brak?Przecież gdy zjednoczą się wszystkie serwery to zbierze się spora ilość ludzi,a dodać to że na pewno dużo osób się dołączy z innych sieci serwerów :D 

Opublikowano

Żeby miało to sens to musi być minimum 8 drużyn 

8x6 zawodników = 48 graczy. Były już różne propozycje dotyczące turniejów i ledwo co uzbierało się graczy przy 1 vs 1 a co dopiero 5 vs 5 + rezerwowy.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na tak, znakomity pomysł moim zdaniem. Grałbym. 

@@ mozna by bylo jeszcze dodac jakies male odznaczki na forum typu: ćwierćfinalista turnieju katujemy czy cos takiego(:

Najlepiej teraz utworzyć taka liste chetnych ludzi i wtedy mozna myslec 5vs5 czy moze jakies 2vs2

• Lubię to! 2
Opublikowano
3 minuty temu, sad. napisał:

8x6 zawodników = 48 graczy. Były już różne propozycje dotyczące turniejów i ledwo co uzbierało się graczy przy 1 vs 1 a co dopiero 5 vs 5 + rezerwowy.

Grałem na poprzedniej sieci i też były takie obawy,a uzbierało się osób na 12 drużyn.Myślę,że o frekwencję nie ma co się obawiać ;3

• Zasłużony
Opublikowano

Jak dla mnie mogłoby takie coś być, lecz nie 5vs5 tylko 2vs2.

• Lubię to! 1
Opublikowano
Przed chwilą, IMean napisał:

Jak dla mnie mogłoby takie coś być, lecz nie 5vs5 tylko 2vs2.

@ IMean Myślę,że jeśli nie uzbierała się dana ilość graczy załóżmy (48) to można i  w taki sposób załatwić.

Opublikowano
12 minut temu, sad. napisał:

To jest niestety prawda.

5 minut temu, Mentoselele napisał:

@ IMean Myślę,że jeśli nie uzbierała się dana ilość graczy załóżmy (48) to można i  w taki sposób załatwić.

Można spróbować.

Opublikowano

@ EXTREMAAAAAAle tak naprawdę to się tylko wydaję :).Osób na wszystkich jest naprawdę dużo i jakby ogłaszać to na każdym naszym serwerze to uzbierała by się duża ilość graczy.Ja osobiście byłbym za spróbowaniem 5v5 jeśli to nie wypali to 2v2 czy nawet 3v3.

• Bywalec
Opublikowano

Pomysł bardzo spoko, sam nad nim myślałem, ale jeżeli chodzi o drużyny to jeżeli będzie gra pomiędzy graczami z naszej sieci to teamy powinny być tworzone losowo, gdyż jeżeli stworzy się zespół samych najlepszych to tylko oni będę wygrywali :>

Opublikowano

Jestem za, fajny pomysł myślę że byłoby sporo osób chętnych 

Opublikowano
1 minutę temu, Mentoselele napisał:

@ EXTREMAAAAAAle tak naprawdę to się tylko wydaję :).Osób na wszystkich jest naprawdę dużo i jakby ogłaszać to na każdym naszym serwerze to uzbierała by się duża ilość graczy.Ja osobiście byłbym za spróbowaniem 5v5 jeśli to nie wypali to 2v2 czy nawet 3v3.

Nie mówię nie, spróbować można. Chętnie bym sobie pozamykał.

• Haha 1
Opublikowano

Pomysł spoczko. Postrzelałbym...

Jakbyście nie uzbierali 5 vs 5 to ja mogę 1 vs 5 tylko dajcie dobrego anty cheata, żeby płaczu nie było, że R2 znowu bije. 

Pondro 

• Haha 2
Opublikowano

bardzo fajne moim zdanie takie gry teamów były by bardzo spoko

• Lubię to! 1
Opublikowano
1 godzinę temu, KubeN napisał:

Pomysł bardzo spoko, sam nad nim myślałem, ale jeżeli chodzi o drużyny to jeżeli będzie gra pomiędzy graczami z naszej sieci to teamy powinny być tworzone losowo, gdyż jeżeli stworzy się zespół samych najlepszych to tylko oni będę wygrywali :>

Rozmyślaj nad kompem a nie nad takimi propozycjami :v 

Ogłaszać? Serio?

Na serwerach są ogłaszane konkursy i rzadko kto bierze w nich udział.

Ale widzę zainteresowanie tym so dogadam się z wyższymi rangą i jeśli się uda to jutro będą zapisy.

Chyba, że ktoś jest chętny do zasponsorowania nagród? Bo raczej ten zwykły VIP jest nie na miejscu :cryingg:

Opublikowano

@ sad.Hahaha co do nagród już nie przemyślałem sprawy ale myślę,że to  jak narazie najmniej istotna rzecz w tym wszystkim hmm? XD

@@@ sad.@ Mentoselele

Najwiekszy problem, bo zapisy to robię od tak jutro i tyle w temacie 

• Bywalec
Opublikowano

@ sad. To chociaż poczekajcie na mnie z tym :D 

Ale tak jeszcze się wtrace to można byłoby zrobić takie fajne 2vs2 albo 1vs1 :^

Opublikowano

@ KubeNTak naprawdę to jest odrębny temat.Moim zdaniem z takim czymś wyskoczyć można po 5v5.

Co do 5v5.Proponował bym 6 map

de_mirage,

de_cache,

de_overpass,

de_dust2,

de_inferno,

de_train,

@Edit 

Jeśli będzie wiadomo czy mogą brać udział gracze z poza sieci proszę o info.

Opublikowano

Jeśli to by wypaliło to jestem za. Zróbmy jakąś toxyczną drużynę @ Karcok @ sad. i jeszcze dwie melepety. Liga by była nasza..

• Haha 4
Opublikowano

Serio? Anty-cheat? A ja się męczyłem prawie 48h z głupim vac errorem. Cóż można dać na tak, why not? Nagrody nie są takie ważne wystarczy, że jest dobra zabawa jak na challange.me so? Organizcacja takiego turnieju nie należy do najtrudniejszych rzeczy, więc szybko to wypali. Na serwery wystarczy zwykły "e-bot" i nie trzeba nic większego robić. Można zrobić temat z zapisami drużyn w formie:

(Kapitan) -

(2) -

(3) -

(4) -

(5) -

(Rezerwa - Nie wymagane)

Z organizacją chętnie pomogę bo zawsze to coś do roboty której na razie brak ;)

Na koniec napiszę jeszcze raz, że jestem za ;)

Zostaje nam czekać na czerwonych.

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.