Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja również wyrażam chęć pomocy w dalszych pomysłach i w rozpoczęciu takiej zabawy jeśli zostanie zaakceptowana propka. 

• Premium
Opublikowano

No dobra mniejsza, też robiłem takie teamy kiedyś na innych sieciach :P ale to wszystko łatwo się mówi, trzeba znaleźć osobę, która będzie opiekowała się tym wszystkim czyli: Rozplanowanie meczy, trzeba znaleźć dobre serwery z dobrym hostem, ogłaszać wszystko na forum, jeśli @ Mentoselele dasz radę to próbuj, bo propozycja jest bardzo fajna i pamiętam jak kiedyś się świetnie bawiło :3

@ rudy :D on umie tylko na serwerze tak strzelać głowy z vipem na mm takie skilla np nie pokazał :D

• Właściciel
Opublikowano

Na turniej 1vs1 awp, gdzie pula nagród wynosiła 400 czy 500zł? już nawet nie pamiętam, zebraliśmy ledwo 40 graczy. Z czego jakoś 10 odpadło przy samym starcie turnieju bo to czas nie pasował albo coś innego. Jeżeli będziemy mieć więcej aktywnych osób na forum oraz wyższy poziom serwerów, możemy zorganizować jakiś turniej 5vs5 na chwilę obecną nie przejdzie to.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • Przykro mi 2
  • Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 2 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.