Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś, jak zaczynałem grać w CS'a, grałem tutaj na PokeModzie, potem chyba sieć się rozpadła.
Później kilka dni przed reaktywacją trafiłem na Lucifera i w końcu tutaj :cat3:
A trzymam się, bo są tutaj mega pozytywni ludzie :cat3:

Opublikowano

Przez przypadek w sumie trafiłem na Lucyferka... Po prostu szukałem sieci gdzie mogę zostać po powrocie do tej gierki i zagościłem dość aktywnie na Jackpocie.

Wszyscy przeszli tutaj, a ja znowu miałem przerwę od gry. W końcu wróciłem i postanowiłem przyjść gdzie ktoś mnie kojarzył i tak to zostało :D

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Przyciągnęła mnie atmosfera na sieci. Masa fajnych ludzi, jestem tutaj już długo z przeskokami bo z przeskokami, z różnymi wzlotami i upadkami, ale no przyzwyczaiłem się do Was i tyle. :)

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Szukajać serwery trafiłem na serwer lucifera... Pewnego dnia spotkałem spoko ziomka @ NeequuQ z Którym się zakumplowałem się około 3 lat temu w wakacje zaprosił mnie na ts3 graliśmy nocami. Pewnego dnia pomyślałem że wejdę na stronkę i bardzo mi się podobała atmosfera na forum i aż zostałem do dziś  :serduszko:

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

A ja se chciałem pograć na retake'u. No i jakoś @ mayor wciągnął mnie w forum. Później poznałem chorą psychicznie, toksyczną ekipę melepetów i nie chcę stąd uciekać. 

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Myślę że po prostu skacząc po serwerach różnorakich wpadłem akurat na ten only mirage i jakoś tak wyszło że się zadomowiłem, podoba mi się to że jest dużo adminów, nagrody za top są świetnym pomysłem. Na serwerze spodobała mi się atmosfera, zintegrowałem się raczej swoją grą niż nadużywaniem czatu, grywam nawet teraz mm z niektórymi graczami serwera, lubie rywalizacje a na serwerze poziom gry mi odpowiada, forum jest prowadzone profesjonalnie i elegancko, czego chcieć więcej? Gratka dla wyjadaczy jak ja, że można bez większej spiny popykać dla relaksu, gdy akurat nie ma nic innego do roboty.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

"Moja historia jest bardzo długa. Zaczęła się dawno temu, gdzie poznałem @ Dudnes na jednej z sieci, następnie ta sieć upadła, ale kontakt został. Po jakimś czasie Dudnes postanowił założyć swoją sieć i zaprosił mnie do pomocy, zgodziłem się i tak jakoś leciało. Następnie Dudnes wyjechał z kraju i nie miał już tyle czasu co kiedyś, więc postanowił zamknąć sieć. Dopiero w 2014 roku postanowił znowu postawić sieć i jest to właśnie Katujemy.eu. Od października 2k14 minęło już sporo czasu, były wzloty i upadki, ale cały czas ta sieć trwa. Staliśmy się jedną wielką rodziną."

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.