Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym dodał trzy malutkie drobiazgi,a mianowicie skin do knife-Karambit Tiger Tooth oraz shadow daggersy fade oraz ak the empress, skiny do rękawiczek by też napewno zgromadziły troszkę więcej osób na ten serwer.Modele oczywiście mógłbym dać.Mam jeszcze jedną propozycję gdyby usunięto 2 skoki w Vipie,ponieważ jest wiele osób co potrafią bunnyhopa,oraz robią speeda na spadochronie że jak jest typ na terro 1;55 to na ct jest już w 1;45.Jak są jeszcze 2 skoki to te osoby co mają te vipy wskakują sobie np. na txt i kampią do końca mapy.To też jest bardzo wkurzające.

Opublikowano

Rób ss osobą które siedzą na TXT i wyślij mi na gg: 66066251

Reszte jak najbardziej na tak. Te 2 skoki niech zostaną

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
  • 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Podwójny skok to podstawa w VIP niemal na każdym serwerze, czy to 1.6 czy cs:go.

Jeżeli chodzi o skiny jakiekolwiek nowe odpadają, pisałem to nie raz. Waga obecnych skinów jest duża, dodając kolejne wydłużamy czas oczekiwania wejścia na serwer. Jeżeli więcej osób będzie za nowymi skinami możemy ewentualnie zamienić obecne na inne. Rękawiczki, samych rękawiczek szczerze mówiąc nie widziałem na żadnych serwerze i nie wiem czy ktoś opracował na to plugin, dodatkowo potrzebne są modele a w internecie jakoś dużo ich nie ma. Mało tego większość np: karambitów ma w sobie już rękawiczki jako model połączony z nożem. 

• Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.