Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: DeadPooL
Imię: Patryk
Steam ID: STEAM_0:0:420224103
Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): 

STATS: http://stats.weakapps.pl/search.php?search=DeadPooL

GT: https://cache.gametracker.com/player/DeadPooL/147.135.199.68:27015/

Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Posiadałem rangę administrator dokładnie 3 razy w życiu na 3 różnych serwerach. Miałem również okazje adminować na katujemy właśnie na serwerze Only Mirage dokładnie w kwietniu 2018 roku. Z katujemy moje odejście było spowodowane brakiem czasu, miałem spory nakład na siebie nauki ponieważ musiałem dużo ponadrabiać jak i sprawy osobiste czasem za mocno się rozwijają w złym znaczeniu.

Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 5,5/10 ale bardzo szybko się uczę ^^
Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Mam na imię Patryk, mam jeszcze przez chwile 17 lat. Interesuję się informatyką, grami komputerowymi i imprezowaniem. W csgo gram od 2 klasy gimnazjum a na katujemy od 9/10 kwietnia 2018 roku. Myślę, że powinienem dostać rangę administratora z uwagi na to, że mam dobre doświadczenie z posługiwaniem się komend, wiem jak zachować się w jakiejś trudnej sytuacji, umiem odróżnić dobrego gracza od "cheatera", lubię żartować lecz wiem kiedy przestać. Jestem osobą przyjacielską więc kontakt z ludźmi na serwerze łapię bardzo szybko. 
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Zależy od dnia ale przeważnie 3/4h dziennie w dniu roboczym a w weekendy nawet dłużej.
Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Jak najbardziej.
Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuję regulamin serwera.
Linki do poprzednich podań: Brak, administrator tutaj został nadany poprzez emigrowanie z serwera na katujemy. (Sytuacja z kwietnia Weak powinien wiedzieć o co chodzi).
Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198800713934/ | Można mnie znaleźć bardzo często na TeamSpeak'u.
Konto Prime?: [ TAK / NIE ] Tak.

Mam nadzieję, że podanie będzie pozytywnie rozpatrzone.

Przyznaję, że mogę dostać po tyłku przez aktywność ale nadrabiam jak tylko mogę ponieważ aktualnie jestem praktycznie codziennie!

• Lubię to! 2
  • Premium
Opublikowano

Jestem na TAK.

+ Podanie

+ Wiek

+ Staż

+/- Aktywność (Chociaż od dłuższego czasu coraz lepsza).

+ Doświadczenie

+ Sprawny mikrofon

Zasługujesz na drugą szansę. :default_smile:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na TAK

+Wiek

+staż

+/- aktywność

+doświadczenie

+/- SM

Jeśli się nie mylę to widziałem cię na serwerze pierwszy raz,ale sam nie jestem zbyt długo na Katujemy to mogę się mylić co do twojej znajomości.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
27 minut temu, DeadPo0L napisał:

Przyznaję, że mogę dostać po tyłku przez aktywność ale nadrabiam jak tylko mogę ponieważ aktualnie jestem praktycznie codziennie!

Codziennie od dwóch dni XD

No średnio to widzę, wielki minus za nowe konto steam, masz chociaż prime? Aktywność także minus, plus za kontakt z ludźmi. Nie wiem czy okres próbny wchodzi tu w grę, przy takiej aktywności, jeśli tak, to byłbym za tym rozwiązaniem.

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Wrr 2
Opublikowano

Jestem nastawiony NEUTRALNIE wobec twojego podania.

Argumenty ZA:

+ Doświadczenie 

+ Wiek

+ Miły

+ Kulturalny 

Argumenty PRZECIW:

- Aktywność (mimo tego, że jesteś na serwie po kilka godzin to dopiero od jakiś 3 dni)

*Jeżeli aktywność będzie taka dalej to myślę, że można dać mu szansę.*

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jestem na Tak.

+Doświadczenie

+Wiek

+/-Gt ale to nie jest problem.

Powodzenia mam nadzieje że @ Karcok da ci szanse.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano
3 minuty temu, Dejv napisał:

Na NIE

-Aktywnosc na serwerze/ widzialem Cie na serwerze dopiero dzisiaj

- 5.5 komend admina ... co jest ta polowka?  (jesli byles 3 razy adminem to powinienes komendy miec w lamym palcu)

+ micro + wiek

Jak na ta chwile Ci moge powiedziec zebys pogral dluzej na serwerze i pokazal cos od siebie, bo Cie nie znam i nie jestem wstanie powiedziec cokolwiek innego jak NIE.

• Lubię to! 2
Opublikowano

"codziennie" to codziennie trwa dwa dni, mów, że starasz się ją nadrabiać, a nie, że robisz to codziennie.

Pierwszy raz widzę określenie SM w połówce, to połowę komendy jakby znasz... ale drugą jej część tak niekoniecznie?

Osobiście Cię kojarzę tylko dlatego, że dzisiaj, któryś gracz się z Tobą przywitał i tyle, ogólna aktywność lekko ponad 600 minut, to jest lekko ponad 10 godzin, i jest to absolutne minimum, to nie przekonuje, wygląda to tak, jakbyś nagrał ten czas, żeby złożyć podanie. Wydaje mi się, że skoro admini są rozliczani z aktywności, to będąc nim będziesz wyrabiać tylko minimalną normę? Trochę słabo.

Przez ostatnie 30 dni, byłeś, czy raczej grałeś na serwerze w ciągu 6 dni, to nawet nie połowa, czy 1/3.

Chętnie zobaczyłbym stare GT, bo jak wnioskuje, to nie jest Twój cały czas na serwerze odkąd masz admina?

Aktywność na forum jest także mierna, czy nawet bliska zeru.

Nie rozumiem, czemu wypowiadają się tu admini 1.6, opiekunowie 1.6, których nie widziałem na serwerze ani razu. (poprawcie mnie jeśli ktoś gra, to zwrócę honor)

Ciężko tu szukać jakichś plusów, czy czegokolwiek za, ale po prostu nie znam Cię, kojarzę, ale nie znam.

Nie rozumiem też jednej rzeczy: 

Cytat

Zasługujesz na drugą szansę. :default_smile:

Miałeś już admina i Twoje SM to "5.5/10" i "szybko się uczę" - brzmi trochę niewiarygodnie.

"Miałem wielokrotnie admina, umiem sprawnie posługiwać się sm_menu oraz znam podstawowe komendy" cytując: "miałem wielokrotnie admina" - "szybko się uczę" - paradoks taki mały. XD

18 minut temu, Dejv napisał:

Na NIE

-Aktywnosc na serwerze/ widzialem Cie na serwerze dopiero dzisiaj

- 5.5 komend admina ... co jest ta polowka?  (jesli byles 3 razy adminem to powinienes komendy miec w lamym palcu)

+ micro + wiek

Jak na ta chwile Ci moge powiedziec zebys pogral dluzej na serwerze i pokazal cos od siebie, bo na ta chwile Cie nie znam i nie jestem wstanie powiedziec cokolwiek innego jak NIE.

Dokładnie, pograj dłużej, daj się jakoś poznać i popraw aktywność. W przypadku jakiejkolwiek widocznej poprawy będę na tak, bo potrzeba adminów cały czas, tymczasem jestem na nie.

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
  • Premium
Opublikowano

jestem na Nie:

+wiek

-nie znam Cię,  nie słyszę mikrofonie a aktywność mam bardzo dużą. 

-SM miałeś admina,  a masz tak słaba znajomość SM.. 

Na Nie.  Popraw się i spróbuj za jakiś czas. 

Tak jak @ EXTREMAAAAA napisał,  wypowiadają się administracja z innych serwerów. Jednego,  którego widzę ale też nie zbyt często to jest @ AxaDaksi^_^ ;) 

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

@ DeadPo0L Z całym szacunkiem, podanie naprawdę bardzo ładnie i przekonująco napisane. Wiek oraz samo doświadczenie jako admin na +

Lecz to za mało, piszesz że możesz poświęcić 3/4h dziennie, tymczasem twoja aktywność to 4h w 2 dniach, dodatkowo praktycznie zerowa aktywność w ciągu miesiąca.

Tak jak piszę, widzę dużo plusów i nawet byłbym skłonny dać ci okres próbny, ale nie z taką aktywnością.

Popraw aktywność, to nie widzę wtedy kompletnie żadnego problemu.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.