Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nick z serwera: ZIKI
  2. Imię: ADRIAN
  3. Wiek: 28
  4. Steam ID: STEAM_0:1:36048225
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): http://stats.weakapps.pl/player.php?id=444  / https://www.gametracker.com/player/Ziki/147.135.199.68:27015/
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO:  Znam rodzaje haxów, wiem jak je odróznić i tyle :) Jeśli chodzi o aspekty kultury itp to potrafie rozróżnić przesade od ciężkiego żartu a zartownisiów u nie brakuje ;) 
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ):  NIe chce zawyżać niepotrzebnie więc lajtowe 5/10
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:

Jestem osobą opanowaną, moje decyzje są pewne i podstawne ( bynajmniej takie staram się podejmować ) :D Może nie jestem zbyt aktywny na forum ale to tylko z racji ze        posiadam juz rodzinę i odstresowuje sie przy CS to skupiam sie na tym, ale oczywiscie jak dostane szansę to napewno się to zmieni i bede tu zaglądał regularnie ;)  Nie lubię się ogólnie rozpisywać bo ciężko mi opisywać samego siebie aleee.. Warto mi zaufać :) 

1. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Cięzko to określić bo jednego dnia mogę nie wejść w ogóle ze względu na prace a drugiego siedzę pół dnia ;) Ale jeśli chodzi o skale tygodniową to napewno troche tego czasu sie uzbiera ;) 
  2. Posiadasz mikrofon?: TAK
  3. Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK
  4. Linki do poprzednich podań: brak
  5. Kontakt: Steam : ZikiPL / Wiadomości na Forum 
  6. Konto Prime?: TAK
Opublikowano

+ podanie

+ SM (jako tako)

- aktywność na serwerze

- tylko ok. 2000 minut

- aktywność na forum 

Mówisz o czasie, że możesz poświęcić pół dnia czasami nawet, ale jakoś tego nie widać. Dominują zera i raz 240 minut. Aktywność w ciągu ostatnich 30 dni na serwerze też dość słaba.

Popraw aktywność i można spróbować z próbnym adminem, takie moje zdanie.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Extreme tu cię muszę poprawić bo Karcok zakończył szybką rekrutację :).

Pół na pół :)

+jeśli chodzi o wiek naprawdę w porządku

+podanie

-aktywność na forum

+/- SM

Osobiście cię nie kojarzę z serwera ale myślę,że jak poprawisz aktywność to można spróbować.

• Lubię to! 1
  • Premium
Opublikowano

Niestety ale nie mogę Ci dać tak. 

+wiek.

-/+ SM

-aktywność na forum. 

-podanie,  nie jest zbyt staranie napisane.  

Mimo Twojego wieku 28 lat,  a czasami zachowujesz się jak taki 16 latek,  zabije Cię ktoś to załącza się toxic i potrafisz zwyzywać.  

-zachowanie na serwer,  kultura

Popraw zachowanie,  bo jak na ten moment i na ten wiek nie jest dojrzałe,  SM do poduczenia,  oraz aktywność na serwerze,  forum.  

Popraw się.  Jak na ten moment jestem na duże NIE. 

Opublikowano
2 godziny temu, ESL napisał:

Mimo Twojego wieku 28 lat,  a czasami zachowujesz się jak taki 16 latek,  zabije Cię ktoś to załącza się toxic i potrafisz zwyzywać.  

Fajnie dzięki za opinie rozumiem, ale tu niestety się mylisz ;) bo nigdy nikogo nie zwyzywałem ;) zdenerwuje się bo nie idzie jak bym chciał, rzucę jakimś mięsem ale nie obraziłem nikogo nigdy :) 

Opublikowano

Podsumowując : dzięki za wasze zdanie ;) wiem co muszę poprawić i wrócę tutaj ;) parcia nie mam chciałem spróbować ;) 

Opublikowano
5 godzin temu, EXTREMAAAAA napisał:

+ podanie

+ SM (jako tako)

- aktywność na serwerze

- tylko ok. 2000 minut

- aktywność na forum 

Mówisz o czasie, że możesz poświęcić pół dnia czasami nawet, ale jakoś tego nie widać. Dominują zera i raz 240 minut. Aktywność w ciągu ostatnich 30 dni na serwerze też dość słaba.

Popraw aktywność i można spróbować z próbnym adminem, takie moje zdanie.

Zacytuję tutaj EXTREMA. Mam takie samo zdanie jak on i idealnie wszystko ujął. Zdecydowanie na NIE!

Druga sprawa, jeśli chcesz coś dodać @ Ziki to edytuj główny post, a nie dodajesz kolejnego posta. Przeczytaj regulamin forum...

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.