Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Nick, na którym grasz : misio-fazi
- Link do Twoje GT (gametracker) : https://www.gametracker.com/player/misio-fazi/145.239.20.86:27125/
- Znajomość AMX (1/10) : 1/10 każdy kiedyś zaczynał i jest to do ogarnięcia
- Ile masz lat : 44
- Steam ID : STEAM_0:1:4000266
- Czy byłeś kiedyś karany na Katujemy.eu? : tak : ogarnąć ping oraz mój syn za mikro +16 ale temat ogarniety z młodym
- Akceptujesz obowiązkową składkę? (11.07 zł) : tak chętnie za dłuższy okres ze wzgledu  na przelicznik z euro na złoty polski
- Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem? (minimum 3 zdania) : Chciałbym zostać adminem ponieważ lubię jak jest kultura na serwerze i nikt nikogo nie obraża,  gdyż oprócz dorosłych grają rownież młodsi gracze ( np. mój syn 11 lat ) poza tym lubię nowe wyzwania a przy okazji nauczyłbym się obslugi AMX. Gram w CS od 2001 do 2007 i od września 20018 znów zaczołem grać wówczas wpadłem na ten serwer i jest  on THE BEST , mogę tu porozmawiać po polsku z bardzo sympatycznymi graczami a jest tu ich trochę. Z tego względu chciałbym pomóc w jego dalszym rozwoju. Mój gametracek niestety nie uwzględnia moich gier przed wrześniem 2018.

Edycja: @Zawiszak? masz racje daje młodemu pograć na moim steamie (nie zna hasła) i na moim nicku, jeśli zostanę administratorem to założe synowi nowe konto steam (niestety na tym samy PC) i będzie musiał grać na swoim nicku np. mlody-misiu xd . Syn wie że jeżeli zrobi coś nie tak to koniec grania na PC, osobiscie nie pozwoliłbym aby 11 letnie dziecko miało mozliwość zarządzania na serwerze.

Ostateczna decyzja i tak zależy od Ciebie jakąkolwiek nie podejmiesz będzie przemyślana i słuszna

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

ja jestem na wielkie tak!!

+gt ładne aż się chce patrzeć na takie 

+kultura jest 

+składka 

+mikrofon 

+ogarnięty na  pewno sobie poradzi 

+wiek 

- największy minus to amx ale się nauczysz każdy kiedyś zaczynał 

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Jestem Na TAK!!!!

++Wiek

+Miły

+Kulturalny

+Znany na serwerze

+Szanowany

+Chęć pomocy

+Steam

+++++++GT jak wspomniał kolega wyżej, aż miło popatrzeć, jak poświęcasz się temu serwerowi.

+Składka

-Amx, ale jak napisałeś każdy się może nauczyć, chęci u Ciebię są, więc to dobry znak do dalszego działania w stronę nauki obsługiwania AXMXX

Pozdrawiam Zefr :D

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Wielkie tak ;) 
Wiek jak najbardziej na plus, kultura na wysokim poziomie, staż oraz GT. 
Poza tym zawsze potrafisz znaleźć wspólny język z innymi osobami na serwerze, nawet z tymi młodszymi. 
AMX wcale nie jest trudny, mogłabym Cię poduczyć. 

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Oczywiście, że na tak i to ogromne tak!!!!! 

+ wiek 

+ ogromna kultura osobista a to naprawdę rzadkość mieć ją w takim zaawansowanym poziomie 

+ przepiękne GT 

+ idzie z tobą porozmawiać i to naprawdę fajnie na wszelkie tematy! 

- AMX (ale pamiętaj ja ci zawsze pomogę możesz na mnie liczyć, sam wiem jak zaczynałem w wieku 12 lat jako admin, więc wiem że pomoc jest potrzebna!) 

Życzę powodzenia i pozdrawiam PS (sorka za małe błędy ale troszkę wypity jestem xd) 

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Wielkie Tak

Kulturka

GT piekne :D

Skladka

- Amx (Kazdy z adminow Ci pomoze. Sam moge Cie poduczyc, oczywiscie jezeli bedziesz chcial.)

- Aktywnosc na forum (Nadrobisz)

Opublikowano

Duże Tak 

+Wiek

+GT

+Składka 

+Kultura na serwerze 

+Steam

+Chęci

Mam bardzo dobry kontakt z tobą nie mam z tobą kłopotów da się porozmawiać.

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Oczywiście że na Tak 

Bardzo miły i dobry gracz

Nigdy nie stwarza problemu

Bardzo często na serwerze 

:)

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Jestem na TAK !

+   Steam

+   Wiek

+   Składka

+   GT

+   Kultura :like:

• Uwielbiam 2
Opublikowano

No jak tu nie być na tak? Nie chce mi się pisać argumentów gdyż wszystkie są wymienione wyżej. 

• Uwielbiam 2
Opublikowano

+gt

+ kultura

+ wiek

+ składka

Jestem jak najbardziej na TAK ogarnięty gracz, sympatyczny, dowcipny. Amxx chętnie pomogę w zapoznaniu się z nim :)

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Jestem na Wielkie Tak 

+gt

+wiek

+Kultura

+składka 

Jest bardzo dobrze znany na serwerze zawsze dobrze się z nim gra i znajduje wspólny język z innymi graczami. Amx jest do ogarnięcia i służę zawsze pomocą;)

Opublikowano

Ja oczywiście na tak :loffki: i tez nie bede pisal argumentów bo są wyżej i każdy kto zna misia i jego syna wie że zasługuje na adma:serduszko:

P.s. @ Karcok uważam że twoje upomnienia są dość bezsensowne.  Nie bądź służbistą bo to nie wojsko tylko forum gry :default_wink: jak ktoś napisze że na tak, albo że argumenty są wyżej to uważa że tak na logikę to i tak by wypisał arg.  na plus. Pozdrawiam

• Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na tak.

+ wiek

+ gt

+ chęci

Wszystkiego można się szybko nauczyć, wystarczą chęci :)

• Uwielbiam 1
Opublikowano

No pewnie tak.

+ wiek

+ gt

+ chęci

+ bardzo spoko gościu
Myślę że to akurat bardzo dobry pomysł a jeśli chodzi o synka to myślę że może grać ale nie na steam lecz na NS na takim samym nicku i każdy będzie wiedział ze to twój synek ;) Bo przez to że dostałbyś Admina nie może wpłynąć na to  że mały przestanie z nami grać bo jest mega fajny oraz każdy go lubi. ;) Wesołych!

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano
Dnia 23.12.2018 o 18:00, VermilionNsPaczaRageSeting napisał:

ja jestem na wielkie tak!!

+gt ładne aż się chce patrzeć na takie 

+kultura jest 

+składka 

+mikrofon 

+ogarnięty na  pewno sobie poradzi 

+wiek 

- największy minus to amx ale się nauczysz każdy kiedyś zaczynał 

Mordeczko wypowiadasz się grając na serwie tydzień ?  Doceniam chęci lecz ty tak naprawdę to nie znasz nikogo takiego z tego serwera ;D 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podaniezaakceptowane.png

Proszę o kontakt na TeamSpeak 3, w celu dokończenia rekrutacji. 

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.