Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wymyśliłem dobrą propozycję, aby zrobić Wojny Klanów będzie na tym polegało że jakiś klan będzie wysyłał klanowi pytanie czy Wojna Klanów TAK/NIE jak wybierze TAK to dla klanów przeleportuję klany na inna mapę i będzie taka wojna klanów.

Pozdrawiam Administrację 

Opublikowano

Hmm sam pomysł brzmi ciekawie, ale żeby dwa klany przeniosło na inną mapę żeby się biły...
Z tym może być problem między innym dlatego iż nie zawsze na serwerze jest podobna ilość graczy z jednego i drugiego klanu.
A walka powiedzmy 2/3 osób na 5/6 nie byłaby raczej uczciwa. Zwłaszcza że takie wyzwanie jak już powinien wysyłać leader 

Moim zdaniem sam pomysł jest nawet ciekawy, ale powinien polegać na czymś tego typu.
W określonym tygodniu zostaje otwarta "Wojna Klanów" i w ten tydzień wszystkie klany walczą o najlepsze wyniki.
Klan który będzie miał najlepszy wynik z tego danego tygodnia wygrywa i dla graczy (z tego klanu) jest nagroda pieniężna albo coś dla rozwoju klanu

Dodatkowo być może pomogłoby to zwiększeniu ilości graczy
Ludzie lubią rywalizację i chętniej graliby na serwerze (przynajmniej przez ten tydzień xd)
Może nawet zapraszaliby na serwer znajomych do pomocy i serwer by się rozrastał
:D

.:Pozdrawiam:.

• Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

@ MasterFiks Dobrze napisał w ustalonym Dniu/Tygodniu klany walczą ze sobą ale z tym że teleportuje ich na inną mapę i walczą to może być trochę problemów bo trzeba napisać do tego plugin(Co troszkę by zajęło). Ale jak będą te walki w ustalonym dniu/tygodniu to jak najbardziej jestem za! :) 

• Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Aktualnie z klanami dość często jest problem, nie są one stabilne w 100% i nie wiadomo co dalej z nimi będzie. Jeżeli chodzi o samą propozycje, jeżeli napiszesz mi taki plugin to mogę dodać. :default_happy:

• Lubię to! 2
  • Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.