Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z serwera:мєитσѕєℓєℓєℓє 
  2. Imię: Maciek
  3. Wiek: 16 ( 3 stycznia 17 )
  4. Steam ID: STEAM_0:0:203811523
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): http://stats.weakapps.pl/search.php?search=мєитσѕєℓєℓєℓє , http://stats.weakapps.pl/search.php?search=ѕ¢αя1є (Grywam na 3 kontach na serwerze :) )
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Byłem adminem na dwóch serwerach i nabrałem sporo doświadczenia.
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 6/10
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Złapałem bardzo dobry kontakt z Adminami serwera jak i graczami.Jak na swój wiek jestem dość spokojną osobą.Lubię śmieszkować i myślę,że jest to idealna cecha admina.W Counter Strike'a gram od dość długiego czasu.Posiadam doświadczenie pod względem wizerunku gry.Ogromnym problemem serwera jest NONPRIME również chciałbym przyczynić się do banowania tych o to graczy którzy używają wspomagaczy do tej o to naszej pięknej gry.
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: W czasie wolnym od pracy jest to kilkanaście godzin dziennie,a jeśli chodzi o dni normalne jest to od 2-3/4 godzin.
  10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Oczywiście 
  12. Linki do poprzednich podań: -
  13. Kontakt: GG:66274606 STEAM: https://steamcommunity.com/id/mentoselele/ 
  14. Konto Prime?: [ TAK / NIE ] TAK
  • Lubię to! 1
Opublikowano

no tak pol na pol

-grasz na 2 kontach na naszym serwerze co wzbudza podejrzenia z tego jedno nonprime  

- konto pod podanie

+ kultura

+ posiada micro

• Uwielbiam 1
Opublikowano

- konto pod podanie

- nieumiejętne czytanie, bo gdybyś czytał tematy w dziale (wg. mnie) to byś zauważył temat "szybka rekrutacja"

- czas na serwerze, masz lekko ponad 400 minut, nie przesadzajmy, bo osobiście Cię kojarzę i tyle, nie wiem czy masz mikro (mutacje), jak się zachowujesz

+ SM

+ podanie

Osobiście uważam, że popadanie w paranoję przyjmowania byle kogo, aby admin, byłoby bez sensu. Skłaniam się ku byciu na nie.

Jednak widzę jakąś szczerość w podaniu i może faktycznie byliby z Ciebie ludzie. Pograj więcej, daj się poznać i można myśleć o próbnym adminie, takie moje zdanie i propozycja.

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Premium
Opublikowano

Może tak się wypowiem

Grasz na 3 kontach jedno to nonprmie,  reszta to kupione,  jeśli starasz się o admina powinies grać na jednym stałym koncie tak by cię wszyscy kojarzyli.  Graj na jednym koncie nie na kilku. 

-forum (nadrobić to musisz)  

+wiek

-/+ podanie

+doświadczenie jakieś tam masz

-/+ mutacja

Można spróbować dać na OP. 

Pozdrawiam

• Lubię to! 1
Opublikowano

NA NIE

Powiem krótko:

- popraw aktywność na forum

- multikonta, jak możesz grać wieloma kontami na serwerze? 

- popraw swoją aktywność na serwerze,=

Na razie jestem na nie, popraw się z tych paru stron i przede wszystkim graj na jednym koncie ;d 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.