Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Opublikowano
  1. Nick z serwera:  ESL
  2. Imię: Mam na imię Adrian.
  3. Wiek: 17 lateQ
  4. Steam ID: STEAM_1:1:171147450
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/✫ ESL/147.135.199.68:27015/
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Doświadczenie mam bardzo duże, bo byłem adminem wielokrotnie, miałem własne serwery.
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): Myślę, że bardzo dobra, niedawno byłem opiekunem i technikiem kilku serwerów Cs Go. Dobre 9/10
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Mam na imię Adrian, mam 17 lateq. Interesuje się informatyką, motoryzacją, uwielbiam chodzić  na siłownię oraz trenuje w klubie Sztuk Walk We Wrocławiu (kickboxing) gram w Cs Go jakoś od 5 lat w Cs 1.6 ponad dobre 6, jestem upartą osobą, nienawidzę osób, które się cwaniaczą jacy to oni cudownii ble ble...   zazwyczaj jestem pogodną osobą, nie kłóce się z innymi no chyba, że mam rację to próbuje to udowodnić. Mam swoje humorki tak jak każdy z nas. Raz mam dobry dzień raz zły ale próbuje trzymać nerwy na wodzy :p Hmm dlaczego akurat ja? Poznałem sporo w porządku graczy, i myślę, że oni poznali mnie, fajnie się gada, jest miła atmosfera na serwerze, członkowie administacji są pomocni. Ale tak ode mnie, ja chce wnieść na serwerze porządek, ład i kulture, trzymać serwer w jak najlepszym ładzie. 
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:  Jeśli chodzi o moją grę w tygodniu to: Poniedziałek- Wtorek mam prace: Jestem aktywny od 15, myślę do 20 lub później (zależy ile mam siły)  Reszta dni mam szkołę i kończę w różnych godzinach ale zazwyczaj to jestem o 13-14 godzina i gram do 21 lub 20. Weekend: Robię obowiązki domowe i później siadam na komputer siedzę do oporu, czasami trafi się tak, że jestem już o 8 rano, bo nie mam nic do roboty :p. 
  10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak mam.
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Tak czytałem go dokładnie 2 razy (naprawdę XD)
  12. Linki do poprzednich podań: To jest moje pierwsze tutaj.
  13. Kontakt:  Steam, pv forum, Ts3, jeśli będzie trzeba nawet podam Faceebooka :D
  14. Konto Prime?: [ TAK / NIE ] Tak.

// Tak wiem mam na forum mało godzin i na serwerze też ale chce pomóc i odciążyć trochę administrację. Myślę, że jak dostane szansę na pewno jej nie zmarnuje. Pozdrawiam ESL

Opublikowano
34 minuty temu, MAKAPAKAKILLER napisał:

Jestem na TAK!

+Wiek

-GT

+Doświadczenie

+SM

+Chęci

+Czas

Cóż za obiektywna wypowiedź: https://www.gametracker.com/player/MAKAPAKAKILLER/147.135.199.68:27015/ 

Cytat

lateq

srateq XD

+ podanie

+- czas na forum, aktywność do poprawy

- aktywność na serwerze, grałeś tylko ostatnie 3 dni

- przesada ze znajomością obsługi admina, to że przeczytałeś regulamin nie znaczy, że znasz go jak i taryfikator na pamięć, nie wyolbrzymiaj faktów

Sytuacja jak z Kingą, można dać okres próbny 7 dni i zobaczyć, co z tego wyjdzie. Jestem więc za okresem próbnym.

• Haha 1
  • Wow 2
  • Legenda
Opublikowano

Może nie powinnam się wypowiadać, bo nie było mnie w ogóle na serwerze, ale znam troszkę @ ESL z poprzedniej sieci, więc ten jeden raz to zrobię. 
Nie stracicie na tym, by dać mu okres próbny. 
+ doświadczenie (na jednej sieci był dwa razy opiekunem serwera i to nawet only mirage z tego co pamiętam) 
+ był zawsze dosyć aktywny 
+ czas, który może poświęcić 

Sporym minusem jest staż i GT, który aż kuje w oczy, ale pewnie to nadrobi. Myślę, że skoro weszła wersja non-prime to przydadzą się admini do pomocy. 

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jetem na TAK ! 

+ wiek

- GT

+ SM 

+ doświadczenie 

+ czas 

-+ czas na forum ale myślę że nadrobi 

+ Kultura 

+ Grałem z nim nie raz i jesteś spoko osobą myślę że dodatkowy admin się przyda zwłaszcza gdy na serwer wbija co chwilę jakiś cheater...

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.