Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętam jak mnie ksiądz nakryl jak palę szluga przed szkołą xd :D tak wyglądała moja pierwsza lekcja i pierwszy dzień w szkole z naganna od wychowawcy haha :D!

• Haha 3
  • Legenda
Opublikowano

Pamiętam, że coś kolorowaliśmy i klasowy kolega przy każdej możliwej próbie zapoznania się wyzywał wszystkich od debili.

Opublikowano

Tak szczerze, to nie pamietam xD

Ale pewnie mnie bili, jak zwykle :cry:

Opublikowano

Po pierwszych dniach w sobotę chciałam iść to mi rodzice powiedzieli ze nie ma szkoły xd potem się okazało jak podłe były inne dzieci..

• Legenda
Opublikowano

Z tego co pamiętam, to pierwszy minął spokojnie.
Za to w drugi dzień nauczycielka pokazała na co ją stać, wydzierając się na malutkie dzieci :D 

• Donator
Opublikowano

To zależy której szkoły, bo podstawówki i gimnazjum to nie pamietam, a natomiast zawodówkę to wspominam dobrze, zaraz po rozpoczęciu roku szkolnego kierunek był bar i poznawanie się przy kilku mocniejszych trunkach 

• Haha 1
  • Właściciel
Opublikowano

Pierwszy dzień w szkole, klasa zerowa? Nie pamiętam jaką to miało dokładnie nazwę. Mieliśmy takie głowy konia na kijach? coś w tym stylu a że miałem wyobraźnie od małego to z kolegą zamieniliśmy to na miecze, oczywiście walka trwała do póki nie dostałem kijem w oko, od tamtej pory powinienem nosić okulary. Nosiłem może przez rok czy dwa bo wstydziłem się mega, chowałem je przy każdej możliwej okazji jedynie z domu wychodziłem żeby rodzice widzieli. Później przestałem nosić kompletnie i jakoś wzrok się sam poprawił. 

• Haha 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.