Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
`rage

[Propozycja] regulaminy 1.6 - dozwolone modele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeglądałem przed chwilą regulaminy serwerów i zwróciłem uwagę na temat modeli.

Dla każdego serwera sprawa wygląda inaczej.

Cytat

Jackpot:

Na serwerze obowiązuje zakaz używania jakichkolwiek innych modeli broni, niż dozwolone skiny.

Obowiązuje kategoryczny zakaz używania jakichkolwiek innych modeli graczy niż wgrane na serwerze

DD2:

Zakaz używania wszelkich modeli postaci prócz podstawowych i prześwitujących modeli (broni, granatów, kosy).

4Maps:

Zabrania się korzystania z innych modeli postaci niż standardowe.

Modele broni modelami broni, nie wpływają na rozgrywkę więc ppkt odnośnie nich bym wywalił.

Sam kiedyś grałem na fajnym kałaszku tron. Później wywaliłem bo słabo wypadł we fragmovie i zdarzały się spiny na ssach ;)

image.thumb.png.2960a9797385ebc842724c6c92125468.png

Modele postaci: sprawa sie robi ciekawa. Osoby grające na nsie niekoniecznie pobierają czystego csa z oryginalnymi modelami.

Mogą to być jakieś cs 1.6 offensive, cs pro.. w nazewnictwo już nie wnikam ;)

Nie widzę sensu w banowaniu ich.

image.png.f90b9211f8ac8821f5095fccbf10c7fe.png

image.thumb.png.be98685017b9c25e3275ced113be7eb4.png

Tutaj zabroniłbym jedynie modeli ułatwiających grę [eslowych / jaskrawych / itp]

Czekam na wasze wypowiedzi ;)

• Haha 1
Opublikowano

Regulamin serwera ro indywidualna sprawa właściciela i nie powinno się tego brać do jednego worka.

Ja tam jestem zwolennikiem podstawowych modeli, bo w innym wypadku Zawsze pojawiają się wykręty, ale jak właściciel coś dopuszcza, to jego sprawa.

Opublikowano

Aż dostaniesz plusa, bo szukałem tego kałacha z pół roku i nie mogłem znaleźć :(
Ale i tak nigdy nie rozumiałem, skoro modele od samego ESLa, to jaki sens jest jego zabraniania?

• Właściciel
Opublikowano

Modele broni są zabronione chociażby ze względu na ten model, który podałeś w temacie. Jeżeli chodzi o modele postaci celowo jest podkreślone, że zabrania się korzystania z innych modeli niż standardowe. CS na steam, modele zwyczajne chyba nie trzeba się rozpisywać. Przejdźmy do non steam, najpopularniejsza wersja to oczywiście cssetti, z której korzysta 90% graczy. Modele tam są zwyczajne, nie ma w nich nic co ułatwiłoby grę. Inne strony oferujące instalke cs niż cssetti mają także standardowe modele bądź takie, które nie będą ułatwiały gry. Na setti jest też instalka z wersją cs:go która także nie ułatwi gry. Modele, które mogłyby pomóc w grze to modele ESL. Podsumowując możemy zmienić regulamin a dokładnie pkt z modelami postaci na "Zakaz używania modeli ESL" jasności. 

• Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zamkniety.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 1 miesiąc temu...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.