Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:young igi
Imię:Damian
Staż na serwerze:na gametracku od 1 stycznia ale to chyba bylem sekunde a tak to gram od 2 tygodni jakoś

https://www.gametracker.com/player/Young Igi/137.74.0.162:27030/ 
Doświadczenie:jakoś od 8 roku życia w cs1.6 ( jeszcze w kafejkach:cryingg:) a potem csgo
Znajomość sourcemoda [0/10]:na pewno umiem dać bana, kicka lub kogos uciszyć, no i rowniez dac alert np ostrzegajacy przed rushem :D :default_biggrin: (oczywiscie z powodem:cat2:) wiec mozna uznac na okolo 6 :)
Czy byłeś / byłaś już adminem?:jasne, w 1.6 z kilka lat a w csgo nigdy bo to moj pierwszy serwer na jakim gram zeby grac:default_cool:
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:codziennie praktycznie od 9-10 rano do 14-16 a pozniej to juz wieczorkiem okolo 21 w wzwyż 
Dlaczego Ty?:ponieważ dużo czasu spędzam na serwerze, praktycznie z 54 h na steamie mam 44 tutaj, myśle ze duzo razy juz widzialem dziwnych graczy, odpalonych, raszujacych, lub chociazby niestosowne uzywane mikro a nie bylo to karane bo nie bylo po prostu nikogo kto moglby to zrobic. 

Posiadasz mikrofon?:jasne, przyjazny :D 
Kontakt:https://steamcommunity.com/profiles/76561198200263415/
SID:#"young igi" STEAM_1:1:119998843 00:31 55 0 active 786432
Akceptujesz regulamin admina?:jasne :default_biggrin:
Akceptujesz regulamin serwera?:jasne:default_biggrin:

@edit

nie wiem o co chodzi z kontem pod podanie jak na poczatku wogule nie mialem takiej mysli, to po prostu moja pierwsze serwerownia od czasow 1.6 w ktorej chce zostac na dluzej. a moze jednak po prostu na arence 1v1 a nie na serwerowni bo na reszte serwerow watpie byl wbił :jezyk:co do aktywnosci na forum to nadal nawiazuje tylko do areny, wiec nie mam co pisac postow typu witam Cię, za dlugo w to gram i jestem za stary na forum aby pisac posty typu witam Cię, oczywiscie szanuje i doceniam ale to już nie dla mnie, w 1.6 przeżyłem takich kilka dobrych lat, za dlugo na tym bylem aby nadal w tym trwac. Wybralem jeden serwer i jego sie bede trzymal :default_smile:

@ adikadik

oczywiście że to na tym nie polega ale kto by wbijal specjalnie godziny zeby zostac adminem? praktycznie juz wszystkich graczy co graja standardowo jak i rowniez adminow znam :default_biggrin: jak juz wspomnialem wczesniej ludzie sie mnie pytaja czy zycia nie mam bo ciagle kiedy wchodzą to gram. ale okej dziekuje za obiektywną opinie:default_cool:

Opublikowano

jestem na TAK

+ wiek

+ sm (do ogarnięcia)

+- doświadczenie

+- czas

Ogarnięty chłopak jesteś, ogarniasz ludzi bez admina więc z adminem może być tylko lepiej </3

• Wrr 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Na Tak 

+wiek

+gt  (https://www.gametracker.com/player/Young Igi/137.74.0.162:27030/)

+opanowany (chyba, że czegoś nie wiem :P)

+ogarnięty

+/-sm

+/-doświadczenie

Odnośnie Doświadczenia nie mylcie tego z godzinami przegranymi w cs'ie, a doświadczeniem w roli admina, którą pełniłeś lub nie pełniłeś bo bardzo dużo ludzi tak robi :)

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na NIE

-podanie napisane niestarannie 

-gt

-nie spotykam cie tak często jak mówisz 

+wiek

+/- SM

- Konto pod podanie zerowa aktywność na forum

• Wow 1
  • Wrr 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Szczerze neutral

+/- czytelnosc podania

+wiek

-sm (miales podac w skali od 1 do 10)

+gt, nawet linka nie dales

- doświadczenie (chodzi tu o to czy byles adminem juz gdzies)

+czesto cie widuje na serwerze

+/-komunikatywnosc, odzywaj sie więcej

-aktywność na forum

• Uwielbiam 2
Opublikowano

Neutral 

+ staż

-mala aktywność na forum

+mily, sympatyczny

+/- sm można lepiej

+wiek

+/- doświadczenie 

+ ogólna kultura

+ kojarzę z serwera mimo,  że ostatnio rzadko odwiedzam serwer

• Uwielbiam 1
Opublikowano
30 minut temu, Ξvoque napisał:

jeśli mogę odpowiedzieć 

-podanie napisane niestarannie 

no ale szczere, przeciez nie bede sie bawil w jakies kolorki zeby wygladalo jak  kolorowanka w przedszkolu, za stary na to jestem:default_biggrin:

-nie spotykam cie tak często jak mówisz 

może gramy w innych godzinach bo juz niejedna osoba mi powiedziala ze bez zycia jestem no i top3 hs sie nie wbiło samo w tak krótkim czasie( za 40 fragow top2):pijemy2::default_cool:

- Konto pod podanie zerowa aktywność na forum

fakt nie udzielam sie na forum w żadnych postach, jedynie  w chatboxie,gdyz nie widzialem innej potrzeby. Postaram sie zmienić:pijemy2::default_biggrin:

Opublikowano
8 minut temu, young igi napisał:

Skoro tak mówisz. Jestem na TAK

nie mówię o kolorach ale sama pogrubiona czcionka wiele zmienia do czytelności podania i schludności to wbrew pozorom dużo o kimś mówi, przecież cv do pracy zawsze staramy sie napisać jak najlepiej z wiadomych powodów więc nie widze problemu żeby tu też nacisnąć przycisk chociaż pogrubienia czcionki, każdy inaczej to odbiera :p Zmien troche podejście na forum i sie dogadamy :p pozdro 

• Dzięki 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Byłem skłonny dać na Tak, ale jak widzę, że nie potrafisz przyjmować krytyki zmieniam zdanie.

Twoja aktywność na forum jest zerowa. Podanie mało estetyczne, nie wiem po co te emotikony które sprawiają, że podanie jest prawie nieczytelne. Doświadczenie też słabe, jak kopiujesz status z konsoli to starczy sam SID. Podsumowując jestem na Nie.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Neutral

- konto pod podanie i zerowa aktywność na forum

+/- SM

+/- doświadczenie

- jesteś u nas od dwóch tygodni, według mnie jest to za krótki okres, żeby poznać server, ludzi i administracje

Wiem, że ostatnio dużo grasz, ale to chyba na tym nie polega, że wbijesz dużo godzin w krótkim czasie i zostaniesz adminem. Na moje pograj jeszcze trochę i poznaj ludzi, adminów itp. Na tą chwilę Neutral, lecz przechylający się w stronę NIE. (Nie mówię, że nie jesteś ogarnięty czy coś, tylko pograj więcej i będzie git).

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Neutral

Czasami Cię widuje na serwerze (późne godziny gry)

konto pod podanie i zerowa aktywność na forum

+/- SM

Tak jak adik napisał daj sobie trochę czasu aby wysztskich poznać. Neutral ale nadal przeważający na Nie

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Gracz "young igi" a raczej jego osobowość spaja areny nie od dziś nowych graczy a jest ich sporo wliczając w to również mnie gdyż jestem graczem, który niedawno dołączył w szeregi aren 1v1.

Był pierwszą osobą która wyciągnęła pomocną dłoń jeżeli chodziło o jakiekolwiek nieścisłości w rywalizacji jak i regulaminie serwera z którym byłem zaznajomiony i pomagałem innym graczom nieumyślnie przez takich ludzi jak Igi który okazał się strasznie w porządku człowiekiem od samego początku gry na 1v1.

Nie jest skomplikowanym nauczyć się komend / działania mechaniki banowania czy jakichkolwiek działań związanych z serwerem jak sam wspomniał i potwierdzę to również ja spędza całkiem pokaźną sumę godzin na arenkach/w cs ogółem także nie sądzę, że będzie dla niego problemem nauka tego wszystkiego wystarczy chcieć i mieć kogoś kto będzie chciał go przez to poprowadzić (mam na myśli innych adminów serwera).

Jak wspomniałem wyżej spaja ludzi dlatego stwierdzenie, że mało udziela się na forum jak dla mnie nie ma znaczenia bo powiedzmy sobie szczerze kto w 2k18 spędza przynajmniej 1h dziennie na czytaniu forum. No właśnie mały % graczy. On działa wewnątrz serwera nie poza nim, liczą się dla niego gracze nie forum.

Danie mu szansy nie tylko pomoże serwerowi utrzymać porządek ale przede wszystkim da mu to szanse, którą warto komuś podarować jeżeli wychodzi z własną inicjatywą pomocy i czasem który w to wkłada dziękuje.

Jestem na mocny +

wiek - bez znaczenia

forum - bez znaczenia

widoczność na serwerze  - no raczej nikt nie spędza na serwerze 24/7 to że się mijacie i sie nie widzicie to nie znaczy, że nie gra i nie uczestniczy w życiu serwera.

SM - kwestia czasu

dusza towarzystwa +1

• Dzięki 1
  • Haha 4
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podaniezaakceptowane.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.