Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko do wszystkich graczy katujemy!

Nazywam się Dominik, mam 23 lata i jestem z Wrocławia! W csa trochę pogrywam z przerwami od 4 lat, najwyżej miałem orzełka, ale u mnie granie w cs:go wygląda tak, że pół roku grania i 4 miesiące przerwy :D Miejmy nadzieję, że to się zmieni i zastąpię Snaxa u virtusów(bez kappy). Z sieciami serwerów mam dużo wspólnego zza czasów 1.6, od go już się w to nie bawiłem, ale chce znowu. Oprócz cs-a pogrywam jeszcze w Fortnite, PUBG, Hearthstone, League of Legends i wszelakie gry single player na konsoli PS4. 

(Moim zdaniem) Jestem sympatycznym człowiekiem i lubię poznawać nowych ludzi oraz prowadzić z nimi konwersację. Dla mnie gra sama w sobie jest zabawą i nigdy w życiu nie spinałem się przy żadnej grze, najfajniejsze co mnie spotkało przy graniu w gry to poznanie ogromnej ilości ludzi z całej Polski i nie tylko, przy czym z niektórymi nadal utrzymuje kontakt nie grając już w tamte gry.  Gry to zabawa i to trzeba sobie wbić do łba :D Oprócz gier komputerowych interesuję się Anime/Manga, oglądam seriale(Netflix życiem), muzyka to moja największa miłość - w szczególności Rap, ale nie zamykam się na tym gatunku, czytam książki(głównie kryminały Kinga xd). 

Tak, że złych stron to jestem trochę sebixem, ale tak nie bardzo :D Dosyć wulgarny, ale przy tym dowcipny z dobrym poczuciem humoru(tak myślę :D).

No to chyba tyle, reszta wyjdzie w praniu przy wspólnych rozmowach na ts3. 

Elo mordziaci! Jazda, 1312! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.