Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ mayor ty adminie miesiąca ts3, powiesz mi dlaczego dostałem bana od Ciebie z powodem obraza administracji? Skoro żadna obraza w twoją stronę nie padła.

• Zasłużony
Opublikowano

Padła w stronę @ `happy

Ban zostaje bez żadnej dyskusji. Twoja kultura osobista to jakiś żart. Człowiek chce z Tobą normalnie porozmawiać to zachowujesz się jak przysłowiowe "bydło".

@ Gosia ?! @ Zawiszak? u was na serwerze też dochodzi do takich zachowań ze strony tego Admina?

Opublikowano

No więc skoro odblokowałeś, napiszę to co na czatboxie. Gdy wszedłeś do nas na kanał gdzie siedziałem z  @ ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ pierwsze co to przeklinałeś, a następnie coś tam wyzywałeś (tylko nie pisz że nie znam się na żartach czy coś w tym stylu). To co napisałem to tylko i wyłącznie powód tego że siedzimy na kanale sobie jest wszystko okej, a zaraz pakiety jak ddosik ;p. Co sobie miałem pomyśleć? 

A i zapomniałem dodać myślę że @ Gosia ?! i @ Zawiszak? Ci potwierdzą że codziennie kogoś wyzywam normalka XD

• Legenda
Opublikowano
3 minuty temu, TPS napisał:

No więc skoro odblokowałeś, napiszę to co na czatboxie. Gdy wszedłeś do nas na kanał gdzie siedziałem z  @ ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ pierwsze co to przeklinałeś, a następnie coś tam wyzywałeś (tylko nie pisz że nie znam się na żartach czy coś w tym stylu). To co napisałem to tylko i wyłącznie powód tego że siedzimy na kanale sobie jest wszystko okej, a zaraz pakiety jak ddosik ;p. Co sobie miałem pomyśleć? 

A i zapomniałem dodać myślę że @ Gosia ?! i @ Zawiszak? Ci potwierdzą że codziennie kogoś wyzywam normalka XD

Słuchaj @ mayor poszedł do was gdyż siedzieliście na 'oczekuję admina' i pytał się o co chodzi i jakie rangi chcecie więc wbiłem do was bo było was dwóch pytam was jakie rangi napisałeś mi na pw dodałem Ci rangi i poszedłem na swój kanal a @ mayor wraz ze mną gdzie zaraz dostaje na 'priv' jakąś wiadomość. W ogóle pomyśl trochę po co miał by ktoś Cię ddosować? jak masz taki internet to Ci pakiet rośnie a to nie powód żeby od razu się do nas spruwać gdzie zrobiliśmy co do nas należy dostałeś rangi i tyle na tym się skończyło poza tym siedziałeś na kanale 'oczekuję na admina' a nie na normalnym.

Skoro wyzywasz kogoś codziennie to powodzenia, tutaj takiego czegoś nie będzie na forum ani ts :) 

Opublikowano

@ `happy w ogóle nie wyczułeś sarkazmu? Weź meliske sobie zrób czy coś tego.

Po pierwsze nie siedzieliśmy na żadnym 'oczekuję admina' więc jeżeli łaskawie możesz to nie kłam tutaj ludziom :). Był to kanał pogaduchy z administracją, a nie jakieś centrum pomocy. Po drugie, to ja pierwszy się zapytałem czy dasz mi rangi i napisałem Ci je na pw, a nie jak ty mówisz że taki wzorowy administrator wchodzisz i pytasz jakie rangi chce, w cale tak nie było @ mayor też nie zapytał, tylko JA. Brak słów 

• Zasłużony
Opublikowano

Logi

Spoiler

logi.png.0f24e64b44f04ed9d95eac521d9329b9.png

Wiadomość prywatna do @ `happy

Spoiler

konwa.png.989746d711c6b443e8acec7931802efd.png

Proszę o przedstawienie swoich dowodów, @ `happy popełnił tylko jeden błąd pisząc że miało to miejsce na Centrum Pomocy ~ Oczekuje Admina. Nic więcej. Proszę o negatywne rozpatrzenie tej skargi/prośby o ub @ Weak.

• 1 rok później...
  • Zasłużony
Opublikowano
6983caeb39ae04488d8e2f0843959b22_katujem

Temat został przeniesiony do archiwum!

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.eu

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.