Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : DamianeX
Staż na forum : od 5 Grudnia

Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 9/10

Dlaczego ty? : Ponieważ jestem osobą spokojną jak i normalną. Nigdy nie byłem jeszcze na innych forach redaktorem , dlatego składam tutaj podanie bo chciał bym zostać , a nie powiem interesują mnie wywiady czy nowości z życia Serwera jak i forum , a widzę że jest bardzo mało wywiadów a już mam większą ilość osób z którymi można było by przeprowadzić wywiad. Może nie spełniam wszystkich wymagań , ale nie zawsze jest najważniejsze doświadczenie czy inne rzeczy. Myślę że to tyle z mojej strony co miałem do napisania w podaniu.

Pozdrawiam 

DamianeX

• Właściciel
Opublikowano

Przyda nam się redaktor, ostatnio słabną newsy, wywiady, gazetki

Opublikowano

Słaba interpunkcja, sporo błędów składniowych. Te dwie rzeczy u redaktora są bardzo ważne, ponieważ kilka źle postawionych przecinków i zdanie ma zupełnie inny sens.

Może przeprowadź jakiś próbny wywiad i pokaż swoje możliwości - zobaczymy jak to wgląda w praktyce.

Opublikowano

Jak było wspomniane wyżej, przyda sie nowy redaktor, myślę że bedzie bardziej uważał jak składać zdania, żeby miały swoj sens i były bardziej złożone.

Nasza redakcja bedzie wydawała coraz wiecej postów, a o to chyba chodzi. 

Jestem na tak

• Zasłużony
Opublikowano

Wydaje mi się, że obecni redaktorzy doskonale się spisują i nie do końca potrzebują pomocy. 

Czytając wypowiedzi innych udało mi się zauważyć, że Twoja znajomość interpunkcji oraz ortografii jest oceniana jedynie na 6/7 punktów. 

Na tej pozycji powinno to oscylować w granicach 8/9/10. 

Podobnie jak Franklin, uważam że powinieneś przeprowadzić próbny wywiad. 

Powodzenia! 

Opublikowano

Ja jestem na tak. Nawet jak nie zna ortografii perfekcyjnie, przeglądarka mu podkreśli i poprawi. Przeprowadź wywiad z jakimś moderatorem, będzie ciekawie.

Opublikowano

Słaba interpunkcja, sporo błędów składniowych. Te dwie rzeczy u redaktora są bardzo ważne, ponieważ kilka źle postawionych przecinków i zdanie ma zupełnie inny sens.

Może przeprowadź jakiś próbny wywiad i pokaż swoje możliwości - zobaczymy jak to wgląda w praktyce.

W całości się z Tobą zgadzam :)

Opublikowano

Jestem neutralny jeśli chodzi o Twoje podanie..

Ortografia i interpunkcja jest na średnim poziomie, składnia zdań taka sobie, jesteś z nami 23 dni, a postów jest znikoma ilość.

Neutral.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.