Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

naszło mnie, że sympatycznie byłoby dodać stary dział, który cieszył się swego czasu zacną aktywnością. mianowicie, "opinie", myślę, że nie trzeba się jakoś specjalnie rozwodzić nad sensem tego działu/poddziału, bo nazwa mówi sama za siebie. 

Opublikowano

Tak średnio bym powiedział, wiesz czemu? Bo większość opinii to 'no spoko gościu' 'git' 'spoko się z nim kara boty na serwerze' 

Ale to tylko moja malutka opinia na ten temat :default_blush:

Opublikowano

czy ja wiem, to już nie jest to forum, co kiedyś, że praktycznie każdym za każdym stał murem, tu są grupki(większość z nich jest przeciwko mnie i najchętniej by mnie zbanowali, tak jak pewna osoba kiedyś XD), więc myślę, że byłyby ciekawe wypowiedzi od NIEKTÓRYCH ;v

Opublikowano
4 minuty temu, dełoś napisał:

czy ja wiem, to już nie jest to forum, co kiedyś, że praktycznie każdym za każdym stał murem, tu są grupki(większość z nich jest przeciwko mnie i najchętniej by mnie zbanowali, tak jak pewna osoba kiedyś XD), więc myślę, że byłyby ciekawe wypowiedzi od NIEKTÓRYCH ;v

I od tych osob chcesz opienie na swoj temat tak? Wiesz to moze prowadzic to wiekszych spin ... Moim zdaniem taki dzial moze prowacic w przyszlosci do rekoczynow xDDD

• Zasłużony
Opublikowano

Moim zdaniem pomysl bardzo dobry

Kazdy bedzie mogl wyrazic opinie o kazdym, niektórym troche krytki pomoze poukładać sobie w głowie, a innym opinie typu "spoko koles" itd mogą bardzo zmotywowac

• Właściciel
Opublikowano

To nie forum webmasterskie gdzie opinie ułatwiłyby transakcje.

• Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.