Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
dwbuh.

Przywitanie i wyjaśnienie - dwbuh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkich katujących,

kłania się z tej strony Hubert, wcześniej znany pod nickiem truskaw.exe - dawniej Vice Administrator tej sieci od początku powstania. 

Na początku 2016 roku zakończyłem przygodę z CS'em, myślałem że już na zawsze po wyjechaniu za granicę, jednak 2 miesiące temu wraz z przyjazdem do Polski wróciłem. Odwiedziłem już jakiś czas temu forum, a z dniem dzisiejszym po dogadaniu się z @ Dudnes awansowałem na Moderatora forum. Bardzo możliwe, że część z Was będzie mnie pamiętała z samego początku, bynajmniej ja po Waszych nickach Was kojarzę. Mam nadzieję, że zostanę tu na dłużej poświęcając swoje doświadczenie i czas na rozwój sieci. Już niedługo zobaczycie moje pomysły na tą sieć, wesprę czerwonych jak tylko mogę. Jeśli ktoś ma jakieś pytania, uwagi proszę śmiało pisać, postaram się odpowiedzieć jak najszybciej.

Tak poza tym mam 21 lat, mieszkam w Pińczowie, obecnie pracuję w Husqvarnie na stanowisku specjalista dot. sprzedaży. Moje hobby to elektromechanika, mechanika samochodowa. Wróciłem do CS'a tak jak już pisałem, więc do zobaczenia na serwerach! 

Pozdrawiam :default_happy:

• Dzięki 1
  • Wow 1
  • Właściciel
Opublikowano

Witamy ponownie Hubercie :default_happy:

Zawsze się człowiek uśmiecha na nowych użytkowników, ale bardziej cieszy powrót starych :default_biggrin:

• Dzięki 1
Opublikowano

Ten nick cos mi mowi. My przypadkiem kiedys razem nie gralismy?

Siemano

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.