IMean 270 Napisano Wrzesień 13, 2018 Proponuję, aby do informacji o serwerze wrzucic jakis post z listą aktualnych adminów serwera. Gracz, ktory gra mógłby sie dowiedzieć wtedy kto jest adminem na danym serwerze oraz do kogo zwrócić się o pomoc. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ola7258 292 Napisano Wrzesień 13, 2018 Dobry pomysł. Kiedyś istniała taka lista także z aktywnością adminów. Obecnie są dwa kolorki rang z podziałem na 1.6 i GO. Gdyby każdy serwer miał swój kolor to byłoby łatwiej się połapać nowym użytkownikom a tak to będzie lista i po kłopocie ;) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
badBobas. 703 (IP: 997) Napisano Wrzesień 13, 2018 https://katujemy.eu/index.php?/members/&filter=group_73 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mayor 653 Napisano Wrzesień 13, 2018 2 minuty temu, #Asshole napisał: https://katujemy.eu/index.php?/members/&filter=group_73 ? Nie każdy jest na tyle obeznany na forum. Myślę że chodzi mu o jakąś tabele obecnej administracji gdzieś w bardziej widocznym miejscu na forum :/ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TERRORMACHINE528 54 Napisano Wrzesień 14, 2018 Gracz, ktory gra mógłby sie dowiedzieć wtedy kto jest adminem na danym serwerze oraz do kogo zwrócić się o pomoc. Większość graczy serwera, nawet nie wie jak brzmi nazwa serwera, a gdzie tam forum. Gdy już wejdzie na forum to będzie się pytać gdzie jest ta lista, a i tak pewnie jej nie znajdzie. Mi się przynajmniej wydaję, że najlepszym jak już pomysłem na to, było by dodanie pluginu na serwer z komendą dostępnych aktualnie adminów na serwerze, plus dodanie informacji o tej komendzie na czacie. Każdy bardziej ogarnięty gracz, czy użytkownik zejdzie w legendę grup i sobie sam zobaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
EXTREMAAAAA 386 Napisano Wrzesień 14, 2018 Zbędne, ludzie pytają na czacie "a jaki adres forum??" więc może jakiś jeden na stu graczy, by o tym pomyślał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skiper 665 Napisano Wrzesień 14, 2018 Dla mnie wygląda to tak jak ktoś nie jest leniwy to sam sobie to szybko znajdzie, jest wiele możliwości, ale zaś może przyjść typowy cham i zacznie się czepiać rzeczy, że trzeba szukać i szukać. Zawsze chętnie mogę stworzyć taki temat i pilnować porządku w tym temacie edytować / dodawać / usuwać adminów :) U mnie wygląda to na Neutral 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
happy. 509 Napisano Wrzesień 14, 2018 ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karcok 1119 Napisano 19 Styczeń ●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●● Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach