Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Opublikowano

Nick: AxaDaksi^_^

Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/AxaDaksi^_^/193.33.177.130:27065/

Doświadczenie: W byciu Adminem moje doświadczenie nie jest Perfekcyjne ale równie dobrze nie jest Fatalne gdybym miał oceniać w Skali od 0 do 10 było by to 7 .

Znajomość amxx: W skali od 0 -10  to 8 

Mikrofon [TAK/NIE]: Posiadam w Pełni sprawny Mikrofon .

SID (steamid): STEAM_0:0:121195300

Kilka zdań o sobie: Emmm... Jestem miłym dobrym Graczem który Potrafi coraz lepiej Powstrzymać swoją Agresje przez to że 2 razy w Miesiącu Chodze do Psychologa 

lubię starać się Nie wtrącać w Pogaduszki innych graczy oraz próbuje nie dać się zbanować przez toczenie dalej Kłótni.

Akceptujesz regulamin admina [TAK/NIE]:  Tak w pełni Akceptuje Regulamin Admina 

Akceptujesz regulamin serwera [TAK/NIE]: Tak w pełni Akceptuje Regulamin Serwera 

Na serwerze nie gram Dość Długo szczerze to Niedawno zaczołem ale gdyż jest zapotrzebowanie Adminów na Serwerze to postanowiłem się zgłosić przez to że serwer Bardzo mnie się Spodobał 

• Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Na nie

-Masz mało czasu na serwerze

- Popełniasz liczne błędy ortograficzne, gramatyczne i interpunkcyjne 

- Twoje podanie nie przekonuje :/

• Zasłużony
Opublikowano

Oh kolego :/

Na tą chwile absolutnie na NIE. Dlaczego? Już tłumacze.

Rozumiem że zauważyłeś na forum informacje "Potrzebna Administracja JACKPOT", lecz twój gametracker nie wygląda za ciekawie. Jesteś trochę młody i widać po twoim podaniu że przyznanie ci tak odpowiedzialnego stanowiska to ciężki orzech do zgryzienia. Daj sobie jeszcze czas, pokaż swoją lepszą stronę na forum,serwerze itd. Złap kontakt z ludźmi aby również na przyszłość mieć większe poparcie w tak owej rekrutacji.

Pozdrawiam mayor

Opublikowano

cholera, widzę, że stosowanie słów, których znaczenia i miejsca w zdaniu się nie zna, u Ciebie jest powszechne i regularnie stosowane. 

175 minut na serwerze, komunikatywność na poziomie.. gorzej niż miernym? 

nie ma sensu Cię przyjmować, źle by się to skończyło, a już nie mówię o tym, że "OPINIA" serwera, ległaby w gruzach XD 

Opublikowano
1 godzinę temu, mayor napisał:

Oh kolego :/

Na tą chwile absolutnie na NIE. Dlaczego? Już tłumacze.

Rozumiem że zauważyłeś na forum informacje "Potrzebna Administracja JACKPOT", lecz twój gametracker nie wygląda za ciekawie. Jesteś trochę młody i widać po twoim podaniu że przyznanie ci tak odpowiedzialnego stanowiska to ciężki orzech do zgryzienia. Daj sobie jeszcze czas, pokaż swoją lepszą stronę na forum,serwerze itd. Złap kontakt z ludźmi aby również na przyszłość mieć większe poparcie w tak owej rekrutacji.

Pozdrawiam mayor

Brak wymagań jest na tą chwilę ;v

Jestem na TAK:

+ można się z nim dogadać, nie jest toksyczny..

+ nie mam żadnych uwag co do niego

+/- wiek

- ortografia ;x

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Tak

+Wiek

+Doświadczenie

+AMX

-Staż na serwerze

Nie jestem graczem tego serwera ale pozwolę sobie na wystawienie opinii 

Pozdrawiam :P

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Jestem na Tak

Wczoraj grajac z Toba na serwerze dalo sie porozmawiac oraz posmiac. 

Wydajesz sie na ogarnieta osobe. Fakt faktem GT jest slabe, ale nadrobisz.

Na serwerze JackPot potrzeba adminow i mysle, ze mozna dac Ci szanse.

+Spokojna osoba

-GT

+Doswiadczenie

• Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.