Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No cóż, druga propozycją niczym nie różniąca się od @ Karcok`a propozycji, czyli dodanie działu Fortnite

Na grę jest duży hype i myślę, że nie które osoby mogły by się pochwalić rekordem fragów czy też znaleźć ludzi do grania i wiele innych.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ogólnie, bezsensem jest(według mnie) dodawanie do praktycznie każdej gry działu, wystarczyłoby zrobić dział "Gry" z różnymi poddziałami, żeby nie trzeba było scrollować pół minuty forum na sam dół(tak, wiem, że można zwinąć). Wiec reasumując, jest mi to obojętne, aczkolwiek bardziej idę w stronę odrzucenia propozycji. 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Jak dla mnie dobry pomysł, fortnite jest chyba najpopularniejszą grą obecnie, na pewno znajdą się tu jacyś gracze. Wg. mnie forum można byłoby lekko przebudować oraz zmienić jego desing, ale to już swoją drogą, proponuję również usunięcie działów takich jak: minecraft, GTA, są to działy, w których praktycznie nikt się nie odzywa.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Moim skromnym zdaniem, pomysł nie najgorszy. Ale tak jak kolega wyżej mówi myślę, że jeden dział Gry do wszystkich gier będzie również dobrym pomysłem.

• Zasłużony
Opublikowano

Popieram @ dełoś i kolegów wyżej. Lepiej będzie, jeśli powstanie jeden dział, w którym będą poddziały z grami, będzie to wyglądało na pewno schludniej i strona główna nie będzie się tak ciągnęła jak dotychczas.

• Dzięki 1
  • Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjazaakceptowana.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 miesiące temu...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.