Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z serwera: Kari (zmieniam dość często dlatego głownie na GT mam liczone godziny na kilku nazwach ;/)
  2. Imię: Kuba 
  3. Wiek: 17 
  4. Steam ID: STEAM_1:1:158752582
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/Kari/147.135.199.68:27015/
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO:  Byłem adminem na serwerach m.in 3Mod(AWP,DD2) było to dość dawno temu, ale ''adminowałem'' tam bardzo długo, poza tym prowadziłem ze znajomymi własną sieć, jednak nie poszło to tak jak byśmy chcieli...
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 10/10
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Myślę że potrafię zapanować nad odpowiednią atmosfera na serwerze, przestrzegam zasad serwera. Wprowadzam bardzo miłą atmosferę jest dość często śmiesznie :D. Potrafię na spokojnie podejść do danej sprawy która wyniknie w danym momencie :D. Z większością ludzi grający na serwerze mam bardzo dobre relacje, poza tym lubię gdy panuje ''porządek'' :D. Myślę że jestem w stanie pomóc w prowadzeniu serwera. Jestem dość kulturalną osobą.
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Jeśli tylko odpalam grę, to  praktycznie cały czas gram na serwerze.
  10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Akceptuję regulamin admina, regulamin serwera i zastrzegam, że będę go przestrzegał.
  12. Linki do poprzednich podań: -
  13. Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/7656119827777089
  14. P.S ;składam to podanie na nowym koncie bo nie moge zalogować się na poprzednie...;

1.  

• Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

Sorry ale na NIE

+ Wiek

+ Coś tam aktywny jesteś

+ Posiadasz w jakimś stopniu kulturę osobistą

- Akceptujesz regulamin serwera, a nie potrafisz nawet przeczytać działu dla wymagań adminów "- Udzielanie się w życie forum (minimum 10 sensownych postów )"

- Konto całkowicie pod podanie

Powiedzmy tak, ja nie widzę żadnych przeciwwskazań, prócz tego co wymieniłem, jaką mam pewność że jak dostaniesz admina, nagle zaczniesz się interesować forum itp. ?

Jaki jest sens składania podania o admina, kiedy nawet jego wymogów nie spełniasz ? Owszem są czasami wyjątki, ale 1 post ? 10min na forum ? Szanujmy się......

Mamy wiele adminów do teraz, co po złożeniu podania i otrzymaniu admina, mają kompletnie w tyłku to co się dzieje na forum.

Popraw aktywność na forum = Będę na TAK

• Lubię to! 1
Opublikowano

Kari jest bardzo pomocnym, przyjaznym graczem. Osobiście chciałbym go zobaczyć w roli administratora na tym serwerze. Uważam, że Kari nadaję się na tą posadę i wierzę, że będzie bardzo bardzo dobrym administratorem. Pozdro :hi:

Opublikowano

Cóż, na moje można dać okres próbny

+/- Aktywność na serwerze

-Aktywność na forum

+Kultura + zero problemów

• Donator
Opublikowano (edytowane)

Jestem na TAK 

+wiek

+dowiadczenie

+/- kultura

+czas na serwie

-czas na forum

+brak konfliktow na serwie :>

Edytowane przez Szogun123
  • Lubię to! 1
Opublikowano
4 godziny temu, _vOJAK napisał:

Kari jest bardzo pomocnym, przyjaznym graczem. Osobiście chciałbym go zobaczyć w roli administratora na tym serwerze. Uważam, że Kari nadaję się na tą posadę i wierzę, że będzie bardzo bardzo dobrym administratorem. Pozdro :hi:

https://www.gametracker.com/player/vOJAK*/147.135.199.68:27015/

@ Karcok niech Kari napisze do administracji i niech połączą mu rzekome stare konto z obecnym. Co do aktywności na forum masz rację, o ile poprzednie jego konto istniało w ogóle.

A to to tylko podsumowanie podania: https://www.gametracker.com/player/Kari/147.135.199.68:27015/ (aktywność na serwerze). Popraw aktywność, można myśleć nad próbnym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.