Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: jokeshyy
Imię: Kamil
Staż na serwerze: Retake dopiero co został włączony, także mały, ale na innych serwarach jestem aktywny dosyć często.
Doświadczenie: Adminowałem bardzo dużo razy, nawet miałem kiedyś swoje serwery, znam sie dobrze na Source Modzie, aktualnie jestem adminem na MULTI ARENIE.
Znajomość sourcemoda [0/8]: 7/8
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 1-2h dziennie. W weekendy mniej aktywny, ale raczej z rana jestem. ( na multi arenie chyba i tak przekroczyłem aktywność którą podałem w podaniu ).
Dlaczego Ty?: Jestem kulturalny, pomocny. Chciałbym pomagać utrzymywać porządek oraz ład i kulture osobistą także na tym serwerze.

Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: https://steamcommunity.com/id/jokeshyy ,  GG: 19420090
SID: 
1:0:544620
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

• Legenda
Opublikowano

Na NIE

+ Wiek

+ Aktywny gracz

- Pesymista, pesymista i jeszcze raz pesymista (Cytat "-admin na innym serwerze, (jak chcesz ogarniać dwa serwery?)" Napisałeś to pod moim podaniem, jakiś czas temu, a teraz składasz podanie robiąc to samo. Nie rozumiem cię już kompletnie)

- Podanie czyste i przejrzyste a zarazem mnie nie przekonuje

- Mało razy reagujesz na Arenie, wręcz byłbym skłonny napisać że nie nadajesz się kompletnie na admina, masz ten obowiązek kompletnie w dupie, nie robisz nic jak ci ludzie coś piszą na u@, twoja ranga "Admina Arena 1 vs 1" Służy chyba tylko i wyłącznie do ozdoby. Admin powinien dawać przykład a nie zachowywać się jeszcze gorzej niż nie jeden 10 letni dzieciak

• Lubię to! 4
Opublikowano

Chciałem smarować tutaj całkiem ochocze "tak", tak ponieważ serwer nowy, szansę można dać. Jednak po tym co napisał wyżej @ Karcokszczególnie, że admin na innym serwerze to minus, to śmieje się. Wierzę w słowa Karcoka, nie zawiodłem się ani razu, opierając się na jego przedstawianym fakcie, opinii i również jestem na nie. Decyzję argumentować mogę także tym, że zupełnie nie wiem kim jesteś, jakbym zobaczył Cię pierwszy raz na forum oraz, że poziom podania jest bardzo niski, podanie nie zachęca, wręcz przeciwnie.

• Uwielbiam 1
Opublikowano

@ Karcok "Admin powinien dawać przykład, a nie zachowywać się jeszcze gorzej niż nie jeden 10 letni dzieciak". Wypraszam sobie ostatnie zdanie, nie mam pojecia na jakiej zasadzie to napisałeś, w ogóle nie odnosi się do tego co napisałeś przed tym, więc skąd to twierdzenie, że zachowuje sie gorzej niż nie jeden 10 letni dzieciak, jakieś dowody? żałosny jesteś. :D Co do swojego adminowania na arenie nie mam nic sobie do zarzucenia. (Musialem na to odpisać)

• Haha 2
  • Właściciel
Opublikowano

Przykro mi ale ostatnio napływają dziwne skargi na temat twojego zachowania z areny. Przydzielić dodatkowych obowiązków w obecnej sytuacji nie mogę.

• Lubię to! 3
  • Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 5 lat później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.