Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Dudnes

Pytania - Konkurs Reklamowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Ponadto jak wrzucacie pliki pluginy, psd, xcf dawajcie je do załącznika.

Ale jest za mała dostępna ilość kb bo jest aby ustawione na 500kb. I więcej plików nie można dać do załącznika. Zwiększ to pliki będą w załącznikach. 

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Właściciel
Opublikowano

Poproszę o czerwonych o weryfikację wstawionych przez GUMISIOFF plików .psd oraz .xcf ponieważ większość z nich na forum wstawił wczoraj martini :)

Żeby nie było punktów za free.

Zaraz posprawdzam, mogłem coś przeoczyć :)

Ale jest za mała dostępna ilość kb bo jest aby ustawione na 500kb. I więcej plików nie można dać do załącznika. Zwiększ to pliki będą w załącznikach. 

Limit załącznika zwiększony do 10mb.

Opublikowano

Mam pewną propozycję co do RoundSoundów.

Otóż jest napisane, że mają one być w załączniku - a waga takiej paczki to nawet tak minimum 3MB, a jak wiemy limit to 10MB. Więc prosiłbym o usunięcie tego podpunktu, aby można by wstawiać RS na jakiś hosting.

• Właściciel
Opublikowano

W załączniku max. dozwolone jest 10MB tyle spokojnie starczy. Paczki przeważnie zawierają od 3MB do 6MB, zależnie od tego ile znajduje się piosenek, format, jakość. 

Opublikowano

W załączniku max. dozwolone jest 10MB tyle spokojnie starczy. Paczki przeważnie zawierają od 3MB do 6MB, zależnie od tego ile znajduje się piosenek, format, jakość. 

Z tego wynika, że maksymalnie da się wstawić 2 paczki. 10 MB to za mało, proponuję nieograniczony limit transferu.

• Właściciel
Opublikowano

10MB jest limitem do jednego tematu. Każdy użytkownik może wstawić w jednym temacie plik o max. zawartości 10MB, przy kolejnym temacie może również wstawić 10MB itd..

1 Temat - 1 paczka roundsound - 4-6MB więc jakie nie starczy.

Gdybym ustawił nieograniczony limit transferu wystarczy, że kilka osób wrzuciłoby pliki po 300-500MB i powoli robiłoby się przeciążenie forum.  :P

Opublikowano

10MB jest limitem do jednego tematu. Każdy użytkownik może wstawić w jednym temacie plik o max. zawartości 10MB, przy kolejnym temacie może również wstawić 10MB itd..

1 Temat - 1 paczka roundsound - 4-6MB więc jakie nie starczy.

Gdybym ustawił nieograniczony limit transferu wystarczy, że kilka osób wrzuciłoby pliki po 300-500MB i powoli robiłoby się przeciążenie forum.  :P

Właśnie chodzi o to, że ja wstawiałem już kilka załączników i obecnie zostało mi 7,2MB transferu czy jakoś tak :)

Więc ten limit jest ogólnie na jednego użytkownika, a nie na jeden temat.

• Właściciel
Opublikowano

Moja wpadka  :(

Poprawione 

• 2 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano

Ja mam 2 pytania odnośnie konkursu do Administracji.

1 pytanie odnośnie Nagród ; załóżmy gdybym miał 1 miejsce w tym konkursie reklamowym,będę miał możliwość wyboru zestawu Nagród ? czy mając 1 miejsce wygrywam 1 zestaw nagród ? " mam nadzieje że Administracja wie co mam na myśli" ?!

2 pytanko odnośnie punktów minusowych w konkursie czy te punkty będą odejmowane od całej naszej puli dodatnich punktów ?! czy tylko to jest wiadomość dla Administracji ?!

1. 

Uwaga, w konkursie nagrody nie zostają przyznane na miejsca.

Osoba która zajmie pierwsze miejsce w konkursie wybiera jako pierwsza zestaw nagród. 

Osoba która zajmie drugie miejsce w konkursie wybiera jako druga zestaw nagród.

Osoba która zajmie trzecie miejsce w konkursie dostaje 3 zestaw nagród, ze względu na to, że są 3 zestawy nagród.

2. 

5. Każda osoba, która będzie próbowała oszukiwać, zostanie zdegradowana z konkursu.

Czyli ja rozumiem to tak, że nie ma pkt minusowych tylko od razu jesteś wywalony z konkursu. 

• Właściciel
Opublikowano

Osoba, która zajmie pierwsze miejsce wybiera pierwsza zestaw nagród. Jeżeli natomiast chodzi o pkt to nie ma czegoś takiego jak minusowe są po prostu dodanie, które informują konkursowicza, że dana kategoria została zaliczona oraz tak zwane minusowe które nie odejmują pkt. w żaden sposób a tylko i wyłącznie informują konkursowicza, że dana kategoria nie została zaliczona i należy ją poprawić aby uzyskać pkt.

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Konkurs zakończony, temat przenoszę do archiwum.