Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Dudnes

Pytania - Konkurs Reklamowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam wszystkich, w tym temacie możecie zadawać wszelkie pytania dotyczące naszego konkursu reklamowego.

Temat jest dyskusyjny, więc śmiało możecie rozmawiać.

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam pytanie, dlaczego wykonanie reklamy ma taką słabą wartość punktową? Uważam, że powinna zostać zwiększona przynajmniej do 3 punktów.

• Właściciel
Opublikowano

Zmieniono na 3pkt.

Opublikowano

Czy gdy pisze post o przyznanie pkt z linkiem to moge obok dodac np. Dodano bo bede post edytowal i wtedy mysle, ze nie bedzie haousu?

Tak, myślę, że na spokojnie jeden post dla każdego z biorących udział w konkursie wystarczy, postaram się tam zaglądać w razie aktualizacji.

• Właściciel
Opublikowano

4. Wstawienie statusu na facebook'u - 50pkt.

www.Katujemy.eu - Katuj Razem z Nami!

Czy to jest jednorazowe czy można co 24h? 

Jednorazowe

Czy gdy pisze post o przyznanie pkt z linkiem to moge obok dodac np. Dodano bo bede post edytowal i wtedy mysle, ze nie bedzie haousu?

Osobiście będę sprawdzał i dodawał notatkę w poście

CBgKUKo.png - przyznane

pwBXOYp.png - odrzucone

• Właściciel
Opublikowano

Jest napisane w zasadach. Poradnik może być oparty na innych ale nie skopiowany, bo powiedźcie mi jaki to byłby konkurs jakby ktoś sobie tak skopiował 20 poradników w 2min ?

• Właściciel
Opublikowano

Tak

• Właściciel
Opublikowano

Martini każdy w głowie może sobie policzyć ile ma pkt. na oko. Na koniec konkursu pkt. zostaną podliczone i rozpisane. 

• Właściciel
Opublikowano

Martini dzięki za spostrzeżenie :)

Opublikowano

Przydałoby się, że za autorski plik PSD/XCF lub poradnik graficzny więcej punktów. 

Z jakiej racji?

• Właściciel
Opublikowano

Autorski plik jest bez sensu bo przecież nie będę każdego po kolei sprawdzał czy to jego praca czy z internetu. 

Opublikowano

Czy poradniki graficzne to można po prostu dać link do filmiku z youtube? 

Pewnie tak, ale wątpię, że punktacja będzie za to wyższa oraz będzie większe cackanie się z tym czy jest to Twój poradnik (sprawdzenie jest nieuniknione, tak czy siak trzeba udowodnić jakoś, że to Twój film)

• Legenda
Opublikowano

Pewnie tak, ale wątpię, że punktacja będzie za to wyższa oraz będzie większe cackanie się z tym czy jest to Twój poradnik (sprawdzenie jest nieuniknione, tak czy siak trzeba udowodnić jakoś, że to Twój film)

Dudnes wcześniej napisał, że nie muszą być autorskie bo nie będzie się bawił czy to mój czy nie. Więc chodzi mi ogólnie czy może być filmik? 

Opublikowano

Dudnes wcześniej napisał, że nie muszą być autorskie bo nie będzie się bawił czy to mój czy nie. Więc chodzi mi ogólnie czy może być filmik? 

Chodziło o autorskie pliki graficzne, a nie o poradniki.

Poradnik wideo jest tak samo oceniany, jest za niego 10 punktów oraz nie może być on skopiowany (tzn. nie twojego autorstwa), może jednak bazować na jakimś innym tutorialu.

Opublikowano

Jak zaprosic kogos na forum ?

Bo kolega sie zarejestrował , ale nie było nic w reje kto mu polecił 

Po prostu podajesz jego nick, jeżeli administrator będzie miał taką potrzebę to zweryfikuje to na osobności z nimi.

• Właściciel
Opublikowano

Poradniki nie muszą być autorskie ale nie mogą być skopiowany więc kogoś filmik z poradnikiem odpada. Możecie jedynie napisać poradnik oparty na innym a nie kopiuj, wklej tekst lub link do filmiku. Ponadto jak wrzucacie pliki pluginy, psd, xcf dawajcie je do załącznika.

Jak zaprosic kogos na forum ?

Bo kolega sie zarejestrował , ale nie było nic w reje kto mu polecił 

Wystarczy podać nick, osoby będą weryfikowane poprzez IP.

Opublikowano

Poproszę o czerwonych o weryfikację wstawionych przez GUMISIOFF plików .psd oraz .xcf ponieważ większość z nich na forum wstawił wczoraj martini :)

Żeby nie było punktów za free.