Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z serwera:Lichno
  2. Imię:Mikołaj
  3. Wiek:16
  4. Steam ID:STEAM_1:1:425460914
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):http://stats.weakapps.pl/player.php?id=1764 https://www.gametracker.com/player/Lichno/147.135.199.68:27015/
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Były administrator dwóch serwerowni oraz były opiekun jednego z serwerów na tych serwerowniach. Cheatera można rozpoznać po naprzykład zmiennej grze w 5 rundzie może mieć 15/2 a w 10 rundzie może mieć już 20/12. Jeśli cheater nie jest wyćwiczony to z łatwością można na demku zobaczyć czy ma walla czy triggera. Skill natomiast potrafi utrzymać poziom swojej gry przez cały mecz i mieć bardzo dobrych teammatów chociaz równiez może kerować grę w pojedynke numer 7 :)
  7. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Odrazu chciałbym wspomnąć iż nie chcę iść na administratora dlatego żeby mieć większą władzę na serwerze i banować czy kickować tych którzy mi się nie podobają ale nawiązać lepszy kontakt z graczami, rozwiązywać problemy które nie kończą się odrazu banicją lub np. perm mute. Teraz napisze kilka zdań o sobie :): Mam na imię Mikołaj mam 16 lat pochodzę z województwa dolnoślaskiego. Interesuję się komputerami jak i programistyką. Moimi zainteresowaniami również są motoryzacja i memy. :) 
  8. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Myślę że uda mi się wbić na 3-5 godzin dziennie
  9. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ]: Tak posiadam
  10. Akceptacja regulaminu admina/serwera:Akceptuję oraz zapoznałem się.
  11. Linki do poprzednich podań:Brak
  12. Kontakt: Facebook, https://steamcommunity.com/profiles/76561198811187557/,    teamspeak na którym często siedzę  oraz skype :) Liczę na miłe odebranie podania :usmiech:

Opublikowano

"serwerownia" to zbiór serwerów, np. hostingu.

"sieć serwerów" to np. Katujemy.eu

Możesz poświęcić 3-5 a ostatnio malutko grałeś.

"Cheatera można rozpoznać po naprzykład zmiennej grze w 5 rundzie może mieć 15/2 a w 10 rundzie może mieć już 20/12

Idąc tym tokiem myślenia jestem czitem, lol.

Jestem na nie:

- wiek,

- czas, 

- cytaty wyżej,

- błędy.

Dlaczego wypowiadają się tu osoby, które przeczytały kawałek lub prawdopodobnie nie grają w ogóle na Mirage?

Typowe zachowania młodego umysłu. Kontakt: Facebook, Skype - osoba sprawdzająca podanie weźmie to z kryształowej kuli?

• Lubię to! 2
  • Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano

Na Nie

Wybacz ale na moje wystarczająco błysnąłeś inteligencją na podaniu Luckey'a

- Aktywność

- Zarozumiałość

- Sprawiasz wrażenie mega niezorganizowanego człowieka

- Podanie mnie kompletnie nie przekonało

Tak jak @ EXTREMAAAAA Nie wiem czemu w podaniu się wypowiadają osoby co nie grają na serwerze.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie

- jesteś nowy na serwerze

- drzesz się do mikro

- GT

- zapewne połowa serwera Cb nawet nie zna

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.