Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam propozycję, aby zrobić anty rush do min 1.30- 1.25 bo trochę jest to przesada. Terrorysci prawie w ogole nie moga wejsc na site bo całe ct raszuje. Gracze się irytują i wychodzą i nie miłe słowa padają. Czekam na odpowiedzi!

• Lubię to! 3
Opublikowano

Na tak. Bo to co czasem sie dzieje by coś rozegrać to jest dosłownie parodia, trzeba siedzieć na t spawn do minuty żeby ctki się rozeszły. Duży plus :D

• Dzięki 1
Opublikowano

bez przesady do 1:25  może 1:50 albo nawet 1:55 jak dla mnie to wystarczające żeby wejść na pałace i rampe żeby nie zraszowali albo mida

• Legenda
Opublikowano

No powiedzmy że jestem troszkę za @ MrDarknerss

- Lekarstwo na takie rushe jest bardzo ale to bardzo proste, przyczaić się na przeciwnika i wtedy ty masz przewagę #Clementine :P Rush co rundę np. w te same miejsca, łatwe do przeczytania

+ Serwer powineń być w jakiś sposób zbalansowany dla graczy nawet o niższych ranga i na pewno się tutaj zgodzę że się wkurzają po takich zagraniach i wychodzą

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.