Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż tak moją propozycją jest to by pozbawić VIPy keva na czas pistoletówek, ponieważ z tego co zauważyłem sporo osób narzeka właśnie na to "udogodnienie". Moim zdaniem bardziej sprawiedliwe byłoby to by wszyscy byli bez kevlaru.

Pozdrawiam :D

• Lubię to! 1
  • Haha 1
Opublikowano

Dalej jestem na nie. VIP to VIP i musi mieć swoje przywileje.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

A ja się podpisuje pod S0u'a

Jaro - VIP może i musi mieć swoje przywileje, ale bez przesady, to się robi powoli już, sorry za określenie "Pay to win" Podówjny skok, 5hp za każdego killa (110hp) kevlar z hełmem na pistolach, co już samo w sobie dają potężną przewagę.

VIP = Out Kevlar z hełmem. Proste. Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Popieram. 

Te pistole to jakaś katorga dla normalnych graczy. 

Dałem sobie freevipa i podczas pistolki powinienem zginąć ale że miałem ten hełm to zabiłem jeszcze kilku typa. 

Wystarczy tylko zabrać im kilka rzeczy na te 2 rundy w meczu (Myślę, że jak zabierze sie 100% przywilejów na runde pistoletową to też nikt płakać nie bedzie)

+ tak z innej beczki. Te bronie za free to jest jakiś żart. Nie trzeba wcale myśleć o ekonomi bo zawsze można grać full kevlar + AWP/AK-47 + Deagle. [To jest pay2win]

Opublikowano

A ja dalej jestem na Nie

Gracz który kupuje "vipa" musi mieć coś za to, że wydaje pieniądze na serwer.

• Wrr 1
  • Legenda
Opublikowano

@ Skiper!2! Szanujmy się, tu jest mowa o (Pay to win) a nie jakieś przywileje jakie powinien posiadać VIP

+ Podówjny Skok, Opcja sama w sobie jest mega OP i tu trzeba powiedzieć sobie szczerze, daje potężną przewagę

+ 5hp za killa

+ Kevlar z hełmem

+ Co runde wybór broni

Jak już tak olewamy temat @ Skiper!2! to może dodajmy najlepiej jeszcze, wykupienie 200/300hp za 16.000$ ? Co ty na to ? Przecież VIP powinien mieć przewagę.

Mi się wydaje że spora część osób które na siłe twierdzą iż VIP nie jest OP, kompletnie się nie zna, są po prostu typowymi laikami i na serwerze zagrali może 2x

• Lubię to! 1
Opublikowano

Powiem tak niech ten VIP ma przywileje ale no te kevy z hełmem w pistolach to jest poprostu nieporozumienie. @ Karcokreszta niech zostanie jaka jest tylko te Pistole to jest jakiś cyrk. Już nie poruszam tematu tego dodatkowego hp gdzie z awp czasem sądzie 108 i co wychylasz znowu i dedasz od tego samego typa co przed chwilą dostał Hita od CB. Mam Vipa i wiem jakie to jest uczucie. Ogromna przewaga. Sporo osób twierdzi że jest to p2w. Moim zdaniem dzięki zmianie serwer by tylko zyskał. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja osobiście nie zabierałbym VIPom HP, a zmniejszył ilość HP z początku rundy z 105 na 100, oraz zmniejszył ilość HP jaką się otrzymuje za fraga.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.