Jump to content
Real Photos 2023 ×
Wielkie serce Katujemy ❤ ×
Squbany .

Podanie od Dj

Recommended Posts

Nick: DJ Thomson

Imię: Seba

Staż na serwerze:No grywa się

Doświadczenie:od 12 lat

Znajomość AMX [0/8]: Podstawowe AMX  No czyli 5/8 6/8

Czy byłeś / byłaś już adminem?:Tak

Dlaczego Ty?:Chce ogarnąć troche ludzi na serwerze Często się zdarza że Małolaty dzieci się wzywają i przeszkadzaja w grze Więć chce innym dać przykład jak mają sie zachowywać.Po drugie Jestem ogarnięty myśle że dam rade jakoś się uporać z D

Kontakt:Fb gg team speak steam

STEAM:0:0:99555085

Akceptujesz regulamin admina?:Tak

Akceptujesz regulamin serwera?:Tak

• Like 1

@edit Jestem na nie, szczerze to wątpię w to, że masz 22 lata... Na serwerze nie raczysz nawet wejść na steam. I w ogóle słabo to widzę abyś ty został adminem... + 3/4 tutaj, którzy się wypowiedzieli NIE GRA na serwerze, więc nie wie jak się zachowujesz i jak grasz... a nie liczy się tylko STAŻ, WIEK..... 

• Like 1

Na serwerze widziałem Cię pierwszy raz jakieś 2-3 dni temu, lecz rozmawiałem z Tobą i wydajesz się być ogarnięty. A teraz przyda się nowy admin na bf2, ponieważ ja nie mam dostępu do CS'a, a havana i soso wszystkiego nie ogarną.

Jestem na tak.

• Deserved

Zazwyczaj w podaniach wypowiadają się osoby, które nie przebywają na serwerze... Jest to istna głupota i był już temat w tej sprawie. 

Uważasz, że w tym wypadku powinniśmy polegać na zdaniu Havany oraz Frankliny, stwierdzili że nie przebywasz na serwerze zbyt często a jest to jeden z wymogów (nie mówię tu o całych dniach)

Postaraj się częściej odwiedzać serwer oraz pokaż im, że jesteś w stanie nadrobić godziny (chodzi mi o poświęcenie jakiejś części Twojego wolnego czasu, oczywiście nie całego).

Jeśli temu podołasz będę mógł poprzeć podanie. 

Powodzenia

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.