Squbany . Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Nick: DJ Thomson Imię: Seba Wiek:22 Staż na serwerze:No grywa się Doświadczenie:od 12 lat Znajomość AMX [0/8]: Podstawowe AMX No czyli 5/8 6/8 Czy byłeś / byłaś już adminem?:Tak Dlaczego Ty?:Chce ogarnąć troche ludzi na serwerze Często się zdarza że Małolaty dzieci się wzywają i przeszkadzaja w grze Więć chce innym dać przykład jak mają sie zachowywać.Po drugie Jestem ogarnięty myśle że dam rade jakoś się uporać z D Kontakt:Fb gg team speak steam STEAM:0:0:99555085 Akceptujesz regulamin admina?:Tak Akceptujesz regulamin serwera?:Tak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Jestem na TAK Wiek Steam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 @edit Jestem na nie, szczerze to wątpię w to, że masz 22 lata... Na serwerze nie raczysz nawet wejść na steam. I w ogóle słabo to widzę abyś ty został adminem... + 3/4 tutaj, którzy się wypowiedzieli NIE GRA na serwerze, więc nie wie jak się zachowujesz i jak grasz... a nie liczy się tylko STAŻ, WIEK..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 To samo co UP. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Jestem na tak przemawia za tobą wiek więc myśle że dasz rade. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Ja również na Tak. Powodzenia ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted December 24, 2014 V.I.P Donor Deserved Share Posted December 24, 2014 Również na tak. Wydaję mi się, że ogarniesz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Na serwerze widziałem Cię pierwszy raz jakieś 2-3 dni temu, lecz rozmawiałem z Tobą i wydajesz się być ogarnięty. A teraz przyda się nowy admin na bf2, ponieważ ja nie mam dostępu do CS'a, a havana i soso wszystkiego nie ogarną. Jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamianeX Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Jestem na Tak. + wiek + steam + ogarnięty oraz fajnie się z nim gra i widuje go często na serwerze + zgłasza także Cheaty na u@ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted December 24, 2014 Donor Deserved Share Posted December 24, 2014 Zazwyczaj w podaniach wypowiadają się osoby, które nie przebywają na serwerze... Jest to istna głupota i był już temat w tej sprawie. Uważasz, że w tym wypadku powinniśmy polegać na zdaniu Havany oraz Frankliny, stwierdzili że nie przebywasz na serwerze zbyt często a jest to jeden z wymogów (nie mówię tu o całych dniach) Postaraj się częściej odwiedzać serwer oraz pokaż im, że jesteś w stanie nadrobić godziny (chodzi mi o poświęcenie jakiejś części Twojego wolnego czasu, oczywiście nie całego). Jeśli temu podołasz będę mógł poprzeć podanie. Powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 25, 2014 Owner Share Posted December 25, 2014 Zbyt mała aktywność na serwerze, popraw ją i wtedy napisz ponownie podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 25, 2014 Owner Share Posted December 25, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts