Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
voıɔe

[11]. Pytanie Na Dziś?

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Pierogi ruskie i raczej nie inaczej Kacper kucharz! Kto chętny na pierogi? 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Spaghetti, pierogi i pomidorowa :D Z przyrządzeniem nie ma problemu :default_cool:

• Legenda
Opublikowano
35 minut temu, Kacperek ` napisał:

Pierogi ruskie i raczej nie inaczej Kacper kucharz! Kto chętny na pierogi? Dawać lajki będę robił na zamówienie

Na pierogi to @ Zdolna. do Cb przyjdzie ;)

Wracając do tematu to Spaghetti na ostro;) Potrafię, nawet wczoraj wieczorem robiłem ;)

• Haha 1
Opublikowano

Sajgonki! :3 potrawy typu "leczo" - tylko faktycznie musi być tam jakieś chili ;p tak jak inni piszą także spaghetti tylko też na ostro ^^ 

Przyrządzanie jak najbardziej pozytywne w tych przypadkach ale lubię także trochę coś zmieniać i eksperymentuje z różnymi przepisami :)

• Właściciel
Opublikowano

Pizza, nie mam problemu z zamówieniem i kierowca z dostarczeniem :default_biggrin:

• Lubię to! 1
  • Haha 3
Opublikowano

Makaron w chińczyku, kurczak z sezamem. Po co mam robić sam jak mogę poświęcić 5 minut na przejście się? :P

Opublikowano

Pizza z papryczkami jalapeno i mięsiwem, oczywiście że potrafię, ciasto zawsze trafione w punkt ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.