Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Mimo że już kilka dni tu jestem jakoś nie miałem czasu się przywitać. Lecz z racji tego że mamy tu sporo nowych mordeczek wypadałoby.  Także zapraszam do czytania :D 

Mam na imię Damian, obecnie mam jeszcze 20 lat jednakże bliżej mi do 21. 

Pochodzę okolic Elbląga. Obecnie jestem osobą pracującą, jednakże nie w swoim zawodzie, ponieważ skończyłem szkołę wykończeniową, a pracuję przy komputerku w firmie zajmującej się produkcją paszy dla zwierząt. 

Jednakże w przyszłości planuję otworzyć coś swojego, by zapewnić za równo sobie jak i rodzinie jak najwięcej $$$ na wszystkie potrzeby. 

Na co dzień jestem osobą bardzo spokojną, komunikatywną i oczywiście sympatyczną, bardzo łatwo jest się ze mną dogadać i pewnie ci co mnie znają doskonale o tym wiedzą. Choć gdy zajdzie mi się mocno za skórę potrafię być dość zgryźliwy... 

Myślę że jestem osobą bardzo ogarniętą, przede wszystkim myślącą, a zarazem pracowitą. Raczej nie lubię spędzać czasu w domu, często latam tu i tam i szukam nowych rzeczy do roboty.

Jeśli chodzi o moje zainteresowania, są nimi min: Piłka Nożna, kulturystyka, Siatkówka, bieganie, informatyka, sporty przeze mnie wymienione uprawiam od długich lat. W wolnych chwilach gram w Counter Strike, tworzę paczki, pluginy, serwery, pomagam przy tworzeniu for choć robię to już o wiele rzadziej niż kiedyś. 

Na platformie Counter Strike władam ponad 10 letnim doświadczeniem. 

W swojej wieloletniej karierze o ile można to tak nazwać osiągnąłem już wszystko i raczej zbliżam się bardziej do końca niż do jej początku. Jako samouk osiągnąłem naprawdę to co chciałem. 

Prowadziłem największe sieci w Polsce! Gdzie naprawdę miałem okazję poznać wspaniałych ludzi, których oczywiście gorąco pozdrawiam, bo z każdej sieci, na której miałem okazję pracować Czy jako Administrator, Moderator, Technik Forum/Serwerów, Sędzia, wyjąłem naprawdę ogromne doświadczenie, które do dziś pomaga mi w tych najgorszych momentach.

Jeśli chodzi o pracę na forum za równo silniki MYBB, IPB, czy nasze IPS mam w małym paluszku, więc jeżeli kiedyś ktoś będzie potrzebował pomocy śmiało zapraszam. 

Na sieć trafiłem dzięki zaproszeniu @ Dudnes za co mu bardzo dziękuję! 

Na sieci pracowałem w latach 2015-2016 jako Vice Administrator gdzie wraz z resztą ekipy sprawiliśmy że Katujemy.eu było jedną z topowych sieci w Polsce! 

Dziś cel jest ten sam, mam nadzieję że i tym razem sprawimy iż katujemy stanie się fenomenem. 

Oczywiście to wszystko co było jest dzięki pewnym osobą, które chciałbym pozdrowić, bo mimo że nie zawsze bywało kolorowo, dawali radę. 

@ Dudnes

@ Ry!

@ `happy

@ Bmkac

@ martini

@ Pingwin 7

@ ola7258

@ Astrol

@ dełoś

@ Ptysiek

@ gtx4K

@ Play

Jest was wielu więcej jednak nie potrafię wymieniać każdego z osobna. Jednak dziękuję wam za wszelki trud włożony w sieć, to był naprawdę świetna ekipa. Osób, których nie wymieniłem także serdecznie pozdrawiam! 

Pozdrawiam także całą społeczność Katujemy.eu oraz sieć Lucyfer, która do nas dołączyła!

Także zdecydowanie pozdrawiam @ Hayek @ Zielonaa dziękuję za to ze jesteście! 

To co wracamy na szczyt?

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Wow 2
  • Wrr 1
  • Właściciel
Opublikowano

Prawie jak wywiad sam ze sobą :default_biggrin:

No cześć botku 

• Haha 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.