Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: @ Weak.

Opis sytuacji: hm.. doszło do wymiany zdań pomiędzy pewnymi osobami, więc wtrąciłem swoje 2 grosze, wstawiając się za jedną ze stron. faktem jest, że nie zrobiłem tego w pełni "odpowiednio", jeżeli mogę to tak ująć, niemniej jednak ów technik, powinien zachować się jak na swoją posadę przystało, a nie jak 12 latek, który dostał "władzę". zapewne nikt nie wie, gdyż ostrzeżenia nie wyświetlają się na profilu, niemniej za 2 obraźliwe słowa, które mogły wywołać "bul" dupska, dostałem 20 ostrzeżeń, co według mnie, jest żałosne. 

Powód: bezpodstawna banicja z forum

Dowody: ostrzeżenia, które były na moim koncie + można chb przeczytać

Żeby nie było, nie chodzi mi o całkowite nieukaranie mnie, zdaję sobie z tego sprawę, że powinienem dostać to cholerne ostrzeżenie, niemniej ilość ostrzeżeń to głupota. Tłumaczenie, że wartości się nie da zmienić mnie nie satysfakcjonuje, skoro forum jest "dopracowane". 

• Lubię to! 2
  • Dzięki 2
Opublikowano

Po pierwsze, nie jesteś Bogiem, więc mam prawo wtrącić swoje 3 grosze. Po 2, co mnie ma interesować to, że coś jest nieustawione? Po trzecie, chuj mnie interesuje to, że nie dostałem bana, dlatego napisałem "banicja". Po 4, nie obchodzi mnie która to jest sytuacja, od porządku na forum są moderatorzy, czyli NIE TY, więc się nie wymądrzaj, bo widzę, że nie masz żadnego argumentu na mnie. 

Nie mówię, że jestem nie wiadomo kim, wystarczy mi to, że jestem sobą i nie dam sobie pluć w twarz. A że Ty, WYBITNY TECHNIKU, masz zawyżone mniemanie o samym sobie, to już nie moja wina. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Może i mnie to nie dotyczy, ale zapewne chodzi Ci o sytuacje z chatboxa. Śledziłam ją od samego początku i podczas ich rozmowy, w której nie padały żadne wulgaryzmy i wyzwiska pomiędzy nimi to ty się wtrąciłeś nie oszczędzając sobie na słownictwie w jedną ze stron.

mały edit.

"Zachowanie tego typa w tejże sytuacji"?? 

Po 1 to w tejże sytuacji nikt nikogo nie obrażał dopóki nie pojawiłeś się Ty w tej rozmowie i dodałeś swoje 3 grosze. Oczywiście jesteś zwykłym użytkownikiem, konwersacja trwała na chatboxie więc miałeś prawo się wypowiadać, stanąć w obronie znajomego czy coś, ale z zachowaniem jakiegokolwiek umiaru. Po 2 jeżeli chodzi o Twoje wypowiedzi sugerując wywyższanie się Weak'a nad innymi to uważam, że trochę przesadzasz, bo w żaden sposób tego nie pokazuje, nigdzie tego nie napisał w porównaniu do innych osób na tym forum. 

I po 3 cytując Twoje słowa w stronę Weak'a "to na cholerę szukasz zwady, tępy strzale, wystarczu mu napisać, że to "oni" przydzielają i tyle, a nie pierdolić głupoty, ćwierćłbie"  to uważam, że większa część osób odebrałaby je jako wulgarne. 

• Lubię to! 3
Opublikowano
2 minuty temu, ~Paulina napisał:

Może i mnie to nie dotyczy, ale zapewne chodzi Ci o sytuacje z chatboxa. Śledziłam ją od samego początku i podczas ich rozmowy, w której nie padały żadne wulgaryzmy i wyzwiska pomiędzy nimi to ty się wtrąciłeś nie oszczędzając sobie na słownictwie w jedną ze stron.

Ta, użycie 2 epitetów, które opisywały zachowanie tego typa w tejże sytuacji, to jest od razu nie oszczędzanie sobie słownictwa? Proszę Cię, żyjemy w 2018 roku, a nazwanie kogoś "tępak" oraz "ćwierćłeb", to są te słowa, które są na tyle wulgarne, że aż trzeba nazwać to w taki sposób? Boże ;v

Opublikowano

Także przeczytałam to wszystko z chatboxa. Padły owe wyzwiska ale to nie jest powód żeby Piotr miał momentalnie wylecieć z forum. I z jakiej racji jego konto zostało oznaczone jako spam? Spamował on chatboxa? Bo nie widziałam tego.. Powinien dostać ostrzeżenie w postaci 2/3 pkt. karnych które może odrobić w każdej chwili niż kopniaka i wgl nie mieć możliwości podglądu do forum. Przesadziłeś z karą. 

• Dzięki 1
Opublikowano

Osobiscie nie bylo mnie podczas zdarzenia, ale po odpowiedzi i przyznaniu sie +1 za kulture sb +1 za zlamanie regulaminu w oskarzeniu - przeklenstwo. Odsylam do regulaminu forum. Skrage pozostawiam wyzszej administrcji.

edit: widze @ Zdolna. juz sie tym zajela

• Dzięki 1
Opublikowano

Weak inteligentne obrażanie tak jak To robiłeś w przypadku dania i delosia też się zaliczają pod warna :x 

Prosiłem cię 3 razy o pomoc i tylko raz pomogłes a wiesz z czym? Ze skutecznym zingorowaniem ciebie :) dzięki wielkie. Pomyliłem się o 1 dzień tylko.. Myślałem że maksymalnie do wczoraj nikt na ciebie skargi nie złoży. Little v2 

Ja nic więcej do dodania nie mam. Tłumaczyłem i Zdolnej i Dudnesowi no ale jak to się mówi "nie mój cyrk nie moje małpy" :)

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Haha 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Po przeczytaniu całej skargi wyciągnęłam swoje wnioski, które nasuwają mi się jednogłośnie... 

Po pierwsze napisałeś skargę za ukaranie Twojej osoby warnami, których umotywowaniem było używanie wulgaryzmów oraz obraza.. Niestety czytając kolejno Twoje wypowiedzi stwierdzam, że nadal nic Cię to nie nauczyło i brniesz w to dalej. Myślę że gdybyś okazał choć odrobinę skruchy warny byłyby zmniejszone, bo faktycznie nieco za dużo poleciało ich na Twoje konto. Ale... Kolejny jakby to było mało warn ode mnie, za nagminne używanie wulgaryzmów. Po drugie zastanów się czasem kogo wyzywasz. Niektórzy wyciągają pomocną dłoń do Administratorów sieci, aby pomóc tworzyć to na czym teraz piszesz... A przychodzi taki Pan X i kleci krzywe teksty w jego kierunku? No troszkę nie halo.  

Po trzecie gdyby nie Weak sieć by była otworzona dużo dużo później, nie miałbyś gdzie teraz cwaniaczkować. Po czwarte radziłabym się przyzwyczaić że na sieci są inni poza Twoimi starymi znajomymi, którzy również mają coś tutaj do powiedzenia. 

Aby wynik skargi nie został uznany jako oceniony bez obiektywnego punktu widzenia pozostawiam ją chłopakom. Kto wie może bym czytała skargę na siebie. :)

• Lubię to! 3
  • Przykro mi 1
Opublikowano

1. Warn za obrazę oraz wulgaryzmy słuszny.

2. Ilość otrzymanych warnów niesłuszna.

3. Od warnowania i pilnowania porządku na forum, są Moderatorzy oraz RED. 

Przy następnym czyimkolwiek wybryku, skarga lub screen podesłany do RED lub MODA. Nie chcę więcej widzieć warnowania osób przez kogoś, kogo ranga nie upoważnia do tego. Mam nadzieję, że wszystko jasno wyjaśniłem i nie ma co się bardziej rozczulać nad tą skargą. ROZPATRZONE. 

• 9 miesięcy temu...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.