Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Proponuje, aby w wersji mobilnej forum nie pokazywały się serwery na samej górze. Trzeba długo przewijać i w sumie są one nie potrzebnie tam umieszczone. 

Druga sprawa to chyba jest bardziej błąd... Przy przewijaniu strony (w wersji mobilnej) jest puste miejsce, co sprawia wrażenie jakby forum nie mieściło się na ekranie. 

@ Kacperek również korzystam z iOS i tak średnio wygodnie. 

Opublikowano

U mnie odnośnie tej pustej strony jest okej :O natomiast jeżeli chodzi o serwery to także nie mam z tym problemu. Raz przewinę palcem i jestem w połowie forum xd

• Inwestor
Opublikowano

U mnie działa wszystko oki pozdrawiam iOS. Ale jestem neutralny w tej sytuacji bo jednak może się przydać ta lista do najgłupszych rzeczy takich jak np szybkie sprawdzenie GT

Opublikowano

Osobiście uważam, że na wersji mobilnej nie potrzebne są serwery pokazane. Dlaczego? Ponieważ niektórym może zabierać więcej pakietu danych. Jeżeli jest ktoś na telefonie to niepotrzebny mu wgląd w serwery. 

A co do pustej przestrzeni jakoś nie przeszkadza mi zbytnio :) 

Pozdrawiam 

Opublikowano

Okej jako iż jest to temat dotyczący wersji mobilnej nie będę robić nowego tematu i napisze tu. 

Proponuje usunięcie siedbar’u sponsorzy/partnerzy. Na wersji mobilnej zbędna informacja. 

Proponuje również usunąć sidebar „grupa steam”. Uważam, że zajmuje niepotrzebne miejsce na wersji mobilnej. 

Usuniecie sidebar’u z wersji mobilnej t.j. „Ostatnie dotacje” oraz „największe dotacje”. Uważam, że to już jest na siłe wciśnięte j nikomu taka informacja na wersji mobilnej nie jest potrzebna. 

Pozdrawiam

• Zasłużony
Opublikowano

Myślę, że widoczność tego nawet na wersji mobilnej, jednak jakiś sens ma ze względu na to, że nie każdy potencjalny użytkownik odbywa swoje pierwsze logowanie na forum, czy pierwszy wgląd po przez przeglądarkę na stacjonarnym urządzeniu, jakim jest komputer. A każda informacja odnośnie działania forum czy społeczności jaka tu istnieje jest cenną informacją. 

Jednak, aby zapewnić Ci część danych komórkowych "w kieszeni" możemy postarać się o załagodzenie tego problemu... i ustawić możliwość ukrycia dowolnej części sidebar wg potrzeb danego użytkownika. 

• Zasłużony
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjazaakceptowana.png

Z podrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 9 miesięcy temu...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.