Smoku Posted December 20, 2014 User Posted December 20, 2014 Imię : AdrianWiek : 16 lat.Staż na forum : 1d 7h 54m 56s.Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Myslę,że okolo 5-7 h Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 7/10Dlaczego ty? : Chcę pomoc,serwerow przybywa wiec kazda pomoc sie przyda,wykorzystam swoje doswiadczenie.Pelnilem juz ta funkcje wiec mysle ze sobie spokojnie poradze.Znajomość AmxBans [0/10] : Hmm 9/10 Znajomość IPB [0/10] : 7/10
Kaśka Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Podania takie same jak wcześniej, poza tym w UBT jest wystarczająco dużo osób, które bardzo świetnie ogarniają. Myślę, że na razie jestem na nie.
noiz Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Nie wiem po co w tych podaniach zmyślacie te godziny online.. Obecnie masz 33h online a podzielone przez 26 dni (od momentu zarejestrowania) wychodzi Ci ledwo ponad godzina online dziennie = dla mnie to jest śmieszne. W podaniu pisz tyle ile możesz naprawdę poświęcić, a nie brać je z kosmosu. Do tego podanie jest mało przekonywujące. Jestem na nie.
Deserved !@benuss Posted December 20, 2014 Donor Deserved Posted December 20, 2014 Dzisiaj już mnie krew zalewa, stanowcze NIE! Nie wiem jak to ująć tak aby było jak najmniej wulgaryzmów. Po pierwsze jako administrator na dd2 opierdalasz się jak mało kto. Po drugie na COD`ie 801 robisz dokładnie to samo co wyżej! Po trzecie to zaczynam się zastanawiać czy Ty przypadkiem nie zbierasz tylko rang. 1
Legend martini Posted December 20, 2014 V.I.P Donor Legend Posted December 20, 2014 Neutral. Słaba aktywbość i ogólnie.
Play Posted December 20, 2014 Posted December 20, 2014 Znajomość AmxBans [0/10] : Hmm 9/10 Ty stwierdziłeś to po tym że potrafisz odbanowywać ? Ja jestem także na NIE. Podanie niestaranne, jak twoje każde inne. Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 7/10 Chyba chciałeś napisać 2/10 Dlaczego ty? : Chcę pomoc,serwerow przybywa wiec kazda pomoc sie przyda,wykorzystam swoje doswiadczenie. Dlaczego ty? : Chcę pomoc,serwerow przybywa wiec kazda pomoc sie przyda,wykorzystam swoje doswiadczenie.Pelnilem juz ta funkcje wiec mysle ze sobie spokojnie poradze. może i przybywa ale poszedłbyś się zajać serwerami jako admin.
Recommended Posts