Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: S[T]A!K3R

Imię: Patryk

Staż na serwerze: Gram od początku tygodnia na BF2, lecz miałem już Admina na DD2 spędzam sporo czasu na serwerze myślę, że 5h będzie lub więcej, nie mogę sprawdzić gametrackera ponieważ nie wiem z jakiego powodu on mi nie działa.

Doświadczenie: Myślę, że jest spore ponieważ miałem już nie raz admina i parę skromnych serwerów.

Znajomość AMX [0/8]: 6/7

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak.

Dlaczego Ty?: Na serwerze jest bardzo dużo graczy dzień w dzień, a w tym też są cziterzy właśnie z tego powodu składam to podanie ponieważ chcę ich całkiem wyeliminować z tego serwera i umilić rozgrywkę pozostałym graczom.

Kontakt: PW forum/STEAM

STEAM: S[T]A!K3R

Akceptujesz regulamin admina?: Tak.

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak.

Posted

Jestem jak najbardziej na tak. Steam = +, Wiek = +, kultura, no i spore ogarnięcie to przede wszystkim 

Posted

Jestem na tak z tego co napisałeś w podaniu widać, że jesteś godnym kandydatem na te stanowisko. Chodź zaniżyłeś sobie skale AMX 7 zamiast 8 :D

Posted

Miales admina DD2 i na twoim miejscu nie chwalił bym się tym w sygnaturze ponieważ go straciles..,

Na chwile obecna jestem na NIE

Straciles zaufanie administracji poprzez zaniedbanie obowiązków..

Według mnie zaufanie nie jest jeszcze odbudowane.

Posted

Jestem na tak.

Jesli moj glos sie liczy ( gdyz jestem na okresie probnym) co miales na innym servie to nie wiem ale ostatnio sporo Cie widuje wiec nie grasz wylacznie na GO. 

Moim zdaniem kazdy ma prawo do 2 szansy.

Posted

Jestem na nie.

- Mała aktywność na serwerze. (Rzadko Cię widzę)

Postaraj się zwiększyć swoją aktywność i spróbuj ponownie.

Posted

Jestem za Okresem Próbnym

+Steam

-Trochę nie Okrzesany

+Aktywny

-Miałeś Admina ale go straciłeś bo zaniedbałeś obowiązki i nwm czy teraz tak samo nie będzie...

Posted

Okres próbny na 10 dni, bo tak jak Astral mówi zaniedbałeś wcześniej swoje obowiązki, ale z drugiej strony mogło to być efektem jakiś problemów prywatnych, więc druga szansa jak najbardziej się należy.

Posted

Zostajesz przyjęty na 10 dniowy okres próbny.

Jeżeli będzie bardziej aktywniejszy i będziesz solidnie spełniał obowiązki, zostaniesz na posadzie.

Wyślij na pw SID oraz hasło do admina.

Posted

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.