Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nick: noname

Imię: Rafał

Staż na serwerze: Od pewnego czasu ale kilka h już się pewnie uzbierało.

Doświadczenie: Admin na innej sieci cs

Znajomość AMX [0/8]: obecnie 5/8 kiedys 8/8 ale musial bym sobie wszystko przypomniec

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak

Dlaczego Ty?: Posiadam doświadczenie, które pomogłoby wyłapywać haxów. Grywam w godzinach, w których często nie ma nikogo z administracji na serwerze.

Kontakt: Mogę podać namiary w prywatnej wiadomości.

STEAM: 0:0:30098637

Akceptujesz regulamin admina?:TAK

Akceptujesz regulamin serwera?:TAK

Edytowane przez !@benuss
  • Zasłużony
Opublikowano

Wydaje mi się, że kluczowe zdanie w Twojej sprawie będą mieli Franklin oraz inni administratorzy serwer BF2. 

Na Twoją korzyść działa tutaj wiek oraz doświadczenie z innej sieci. Jeśli osoby wymienione wyżej uznają, że jesteś aktywny i udzielasz się w sprawach serwera można dać Ci szanse (okres próbny)

POWODZENIA!

Ps. Pozwoliłem sobie edytować Twoje podanie ze względu na błędy ale nie tego tyczy się ten temat.

Opublikowano

Ja jestem na nie. Nie potrafisz nic innego jak krytykować czyjąś grę/prace. Zawsze musisz gdzieś wleźć ze swoim 'ale' + obowiązkiem admina jest nie wdawać się z graczem w kłótnie co zapewne nie było by twoim plusem... (edit) co ma wiek do adminowania? najważniejsze jest zachowanie. :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na tak przemawia za nim wiek można go przyjąć na okres próbny.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Może i jesteś w miarę aktywny bo czasem Cię widać, lecz Twoja kultura jak i zachowanie na serwerze pozostawia wiele do życzenia :) Niby masz 25 lat, steam, doświadczenie ale co nam z tego skoro tylko kłócisz się z graczami i wyzywasz innych? Popraw się z tym zachowaniem a wtedy pomyślę nad zmianą zdania, póki co jestem na nie.

Opublikowano

Co do zachowania macie troche racje ale nigdy pierwszy nie prowokuje takich sytuacji. Kazdy ma gorszy dzien :) i nie zawsze kazdy wytrzymuje i ieraz wyrzuca to z siebie. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dam Ci tak ponieważ:

+steam

+wiek

+doświadczenie

+widzę Cię często na serwerze

-co widzę po wypowiedziach innych to lubisz się po kłócić z graczami, ale myślę, że jesteś w stanie to zmienić.

Jeszcze raz jestem na Tak.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Kilka sprzeciwów pojawiło się w podaniu, głównie skierowane są one na temat twojego zachowania a myślę, że możesz je poprawić więc zostajesz przyjęty na 10 dniowy okres próbny. Jeżeli nie będziesz sprawiał żadnych problemów, nie będzie na Ciebie żadnych skarg zostaniesz na posadzie. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.