Jump to content
Szybka rekrutacja na Redaktora Forum ×
noname

Podanie noname

Recommended Posts

Nick: noname

Imię: Rafał

Staż na serwerze: Od pewnego czasu ale kilka h już się pewnie uzbierało.

Doświadczenie: Admin na innej sieci cs

Znajomość AMX [0/8]: obecnie 5/8 kiedys 8/8 ale musial bym sobie wszystko przypomniec

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak

Dlaczego Ty?: Posiadam doświadczenie, które pomogłoby wyłapywać haxów. Grywam w godzinach, w których często nie ma nikogo z administracji na serwerze.

Kontakt: Mogę podać namiary w prywatnej wiadomości.

STEAM: 0:0:30098637

Akceptujesz regulamin admina?:TAK

Akceptujesz regulamin serwera?:TAK

Edited by !@benuss

Wydaje mi się, że kluczowe zdanie w Twojej sprawie będą mieli Franklin oraz inni administratorzy serwer BF2. 

Na Twoją korzyść działa tutaj wiek oraz doświadczenie z innej sieci. Jeśli osoby wymienione wyżej uznają, że jesteś aktywny i udzielasz się w sprawach serwera można dać Ci szanse (okres próbny)

POWODZENIA!

Ps. Pozwoliłem sobie edytować Twoje podanie ze względu na błędy ale nie tego tyczy się ten temat.

Ja jestem na nie. Nie potrafisz nic innego jak krytykować czyjąś grę/prace. Zawsze musisz gdzieś wleźć ze swoim 'ale' + obowiązkiem admina jest nie wdawać się z graczem w kłótnie co zapewne nie było by twoim plusem... (edit) co ma wiek do adminowania? najważniejsze jest zachowanie. :)

• Like 1

Może i jesteś w miarę aktywny bo czasem Cię widać, lecz Twoja kultura jak i zachowanie na serwerze pozostawia wiele do życzenia :) Niby masz 25 lat, steam, doświadczenie ale co nam z tego skoro tylko kłócisz się z graczami i wyzywasz innych? Popraw się z tym zachowaniem a wtedy pomyślę nad zmianą zdania, póki co jestem na nie.

Dam Ci tak ponieważ:

+steam

+wiek

+doświadczenie

+widzę Cię często na serwerze

-co widzę po wypowiedziach innych to lubisz się po kłócić z graczami, ale myślę, że jesteś w stanie to zmienić.

Jeszcze raz jestem na Tak.

• Like 1

• Owner

Kilka sprzeciwów pojawiło się w podaniu, głównie skierowane są one na temat twojego zachowania a myślę, że możesz je poprawić więc zostajesz przyjęty na 10 dniowy okres próbny. Jeżeli nie będziesz sprawiał żadnych problemów, nie będzie na Ciebie żadnych skarg zostaniesz na posadzie. 

• Like 1

• Owner

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.