noname Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 (edited) Nick: noname Imię: Rafał Wiek:25 Staż na serwerze: Od pewnego czasu ale kilka h już się pewnie uzbierało. Doświadczenie: Admin na innej sieci cs Znajomość AMX [0/8]: obecnie 5/8 kiedys 8/8 ale musial bym sobie wszystko przypomniec Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak Dlaczego Ty?: Posiadam doświadczenie, które pomogłoby wyłapywać haxów. Grywam w godzinach, w których często nie ma nikogo z administracji na serwerze. Kontakt: Mogę podać namiary w prywatnej wiadomości. STEAM: 0:0:30098637 Akceptujesz regulamin admina?:TAK Akceptujesz regulamin serwera?:TAK Edited December 15, 2014 by !@benuss Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 15, 2014 Donor Share Posted December 15, 2014 Wydaje mi się, że kluczowe zdanie w Twojej sprawie będą mieli Franklin oraz inni administratorzy serwer BF2. Na Twoją korzyść działa tutaj wiek oraz doświadczenie z innej sieci. Jeśli osoby wymienione wyżej uznają, że jesteś aktywny i udzielasz się w sprawach serwera można dać Ci szanse (okres próbny) POWODZENIA! Ps. Pozwoliłem sobie edytować Twoje podanie ze względu na błędy ale nie tego tyczy się ten temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cvvaniaczek Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Jak Dla mnie można tobie dać na okres próbny +aktywny -Kultura ale to popilnujemy cb +Dasz sobie rade +Ogarniesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Ja jestem na nie. Nie potrafisz nic innego jak krytykować czyjąś grę/prace. Zawsze musisz gdzieś wleźć ze swoim 'ale' + obowiązkiem admina jest nie wdawać się z graczem w kłótnie co zapewne nie było by twoim plusem... (edit) co ma wiek do adminowania? najważniejsze jest zachowanie. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Jestem na tak przemawia za nim wiek można go przyjąć na okres próbny. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Może i jesteś w miarę aktywny bo czasem Cię widać, lecz Twoja kultura jak i zachowanie na serwerze pozostawia wiele do życzenia :) Niby masz 25 lat, steam, doświadczenie ale co nam z tego skoro tylko kłócisz się z graczami i wyzywasz innych? Popraw się z tym zachowaniem a wtedy pomyślę nad zmianą zdania, póki co jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noname Posted December 15, 2014 Author Share Posted December 15, 2014 Co do zachowania macie troche racje ale nigdy pierwszy nie prowokuje takich sytuacji. Kazdy ma gorszy dzien :) i nie zawsze kazdy wytrzymuje i ieraz wyrzuca to z siebie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
el gacek Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 nie flejmuj tyle to będzie ok XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Dam Ci tak ponieważ: +steam +wiek +doświadczenie +widzę Cię często na serwerze -co widzę po wypowiedziach innych to lubisz się po kłócić z graczami, ale myślę, że jesteś w stanie to zmienić. Jeszcze raz jestem na Tak. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 16, 2014 Owner Share Posted December 16, 2014 Kilka sprzeciwów pojawiło się w podaniu, głównie skierowane są one na temat twojego zachowania a myślę, że możesz je poprawić więc zostajesz przyjęty na 10 dniowy okres próbny. Jeżeli nie będziesz sprawiał żadnych problemów, nie będzie na Ciebie żadnych skarg zostaniesz na posadzie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 16, 2014 Owner Share Posted December 16, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts