noiz Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Jak to się mówi: "Do 3 razy sztuka...". Może tym razem się uda :) Imię: Norbert Wiek: 15 Staż na forum: Od początku startu sieci :)Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum: Dziennie na forum spędzam od 3 do nawet 9h.Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10]: Sądzę, że wynosi ona 9,5 ponieważ czasem zdarza popełnić mi się jakiś błąd czy literówkę.Dlaczego ty?: Jak można zauważyć po moich statystykach jestem bardzo aktywną osobą.Szybko nawiązuje przyjazne kontakty z użytkownikami forum czy graczami serwerów. Każde zlecone mi zadanie staram się wykonywać jak najlepiej, jak najszybciej oraz jak najładniej.Znajomość IPB [0/10]: Sądzę, że wynosi ona około 7/10. Wszystkie podstawowe rzeczy które musi umieć moderator potrafię, ponieważ pracowałem już kilka razy na tym silniku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 No powiem, że nie trudno zauważyć, że masz 15 lat po tych wpisach na Shoutboxie, ale nie można podważyć tego, iż dużo robisz dla sieci i myślę, że administracja powinna w końcu to docenić. Na forum panuje totalny chaos, na pierwszy rzut oka widać, że martini i Cuba nie dają sobie rady. A nawet jeżeli tak twierdzą to coś im nie wychodzi. W każdym razie nie mam żadnych zastrzeżeń co do Twojej kandydatury, myślę, że Twój czas w końcu nadszedł i ktoś w końcu powinien odpokutować za to, że tyle czekałeś. Powodzenia. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 14, 2014 User Share Posted December 14, 2014 Mysle ze moza dac Ci sznase. Aktywny Dobrze sie spisuje jaki UBT Tylko podanko troche slabe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Jestem na tak. Dużo pomagasz na forum, jak i na serwerach. Jesteś miłą osobą, jak już wspomniałeś można nawiązać z tobą przyjazny kontakt, z czym się zgodzę, a skoro moderator będzie Cię spełniał to czemu nie ? :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 14, 2014 Owner Share Posted December 14, 2014 Wielkie tak, od początku się starasz i myślę, że zasługujesz na tą posadę pomimo wieku. Poczekamy jeszcze i zobaczymy co inni sądzą o twoim podaniu :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
martini Posted December 14, 2014 V.I.P Donor Share Posted December 14, 2014 Również na tak. Przyda nam się pomoc. Wszystkiego nie dajemy rady ogarnąć bo mamy też inne sprawy na głowie. Jesteś od samego początku i mimo twego wieku uważam, że dasz sobie radę. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Również jestem na TAK + Jesteś od samego początku + Przyda się nam pomoc 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dixon Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Na tak +Aktywność 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Jak najbardziej na TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Jestem na NIE.... Dlaczego ? Z tego co się orientuję to miał być steam, do tej pory go chyba nie posiadasz, twój wiek mnie nie przekonuję bo wiem że w tym wieku różne ludzie się trafiają. Jeszcze dzisiejsze twoje kłótnie bezsensowne z tym BloodAss czy jak mu tam. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 14, 2014 Owner Share Posted December 14, 2014 Przykro mi ale podanie odrzucone. Zbyt dużo sprzeciwów aby podanie zostało przyjęte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 14, 2014 Owner Share Posted December 14, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts