Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich myślę ,że mi pomożecie gram tutaj u was na serwerze Katujemy BF2[VIP] Pod Nickiem Doktorem dostałem 5 ssów mówię ok wrzucę przecież grałem czysto więc nie trzeba się spinać wchodze w folder valve tak jak to powinno być i o dziwo nie posiadam cs_polish no moge zdj wysłać wszystko każdy folder przeszukałem nw czym to jest spowodowane chce sobie pograć w chuja nie lece żeby nie było bo pod wzór każdy umie wrzucić itd , nie posiadam takiego folderu counter strike pobrałem z cs-setti przepraszam jeżeli reklamuje forum czy coś od nich mam v32 nie wiem jakieś rady bo ssów nie ma albo coś a amxx się jebło i nie dostałęm albo nw. Czekam na konkretne odpowiedzi.

• Właściciel
Opublikowano

Jakiego masz windowsa?

Opublikowano

Hmm tu mogę ci uwierzyć ponieważ na tym Windowsie występują owe problemy jestem dość doświadczoną osobą w świecie portali i CS więc wiem co mówię. 

Spróbuj jeszcze w wyszukiwarce znaleźć mapkę na której zrobiono ci screenshoty, lub spróbuj zobaczyć czy nie masz ukrytych folderów w folderze gdzie masz zainstalowanego cs

Opublikowano

Sprawdziłem każdy folder od A do Z i nic kurwa mać chce grać a cs mnie troluje to nie wiem cóż mówi się trudno dostałem bana to dostałem cs mnie troluje.

Opublikowano

Gram w cs 7 lat, ss'y dostałem naprawdę sporo razy i jakoś nigdy takiej sytuacji nie miałem żeby ss'y mi się nie zapisały, pomimo że zaczynałem na XP poprzez Viste, W7 32,64 bity Proffesional/Ultimate/Home i Windows 8. Włącz wyszukiwarkę windows i wpisz nazwę mapy na której zostały Ci zrobione ss'y, takim sposobem zawsze je znajdziesz :>

Opublikowano

quzevsky #FR4 mam steam i ns ale na steam nie mogę wgrać addons i botów na zm na boty musial bym duzo kombinowac dla mnie ta sprawa dziwna w chuj bo na steam dostawałem normalnie ssy , jak i na starszych wersjach cs v23 ns pobrałem z cs setii i coś nie pykło. Nie dostałem.

• Właściciel
Opublikowano

Start - Uruchom - %temp% poszukaj tutaj, powinny być.

Opublikowano

Jeżeli posiada windows 7 to są także inne sposoby. Są także cs'y w których nie zapisują się ss'y, sam sprawdzałem ze znajomym niektóre i zauważyliśmy.

• Właściciel
Opublikowano

Ewentualnie %appdata% jak dobrze pamiętam jeszcze może sprawdzić

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak zainteresowanych.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.