Jump to content
Kastaniety

Dostałem 5 ss gram na non steam

Recommended Posts

Witam wszystkich myślę ,że mi pomożecie gram tutaj u was na serwerze Katujemy BF2[VIP] Pod Nickiem Doktorem dostałem 5 ssów mówię ok wrzucę przecież grałem czysto więc nie trzeba się spinać wchodze w folder valve tak jak to powinno być i o dziwo nie posiadam cs_polish no moge zdj wysłać wszystko każdy folder przeszukałem nw czym to jest spowodowane chce sobie pograć w chuja nie lece żeby nie było bo pod wzór każdy umie wrzucić itd , nie posiadam takiego folderu counter strike pobrałem z cs-setti przepraszam jeżeli reklamuje forum czy coś od nich mam v32 nie wiem jakieś rady bo ssów nie ma albo coś a amxx się jebło i nie dostałęm albo nw. Czekam na konkretne odpowiedzi.

Hmm tu mogę ci uwierzyć ponieważ na tym Windowsie występują owe problemy jestem dość doświadczoną osobą w świecie portali i CS więc wiem co mówię. 

Spróbuj jeszcze w wyszukiwarce znaleźć mapkę na której zrobiono ci screenshoty, lub spróbuj zobaczyć czy nie masz ukrytych folderów w folderze gdzie masz zainstalowanego cs

Gram w cs 7 lat, ss'y dostałem naprawdę sporo razy i jakoś nigdy takiej sytuacji nie miałem żeby ss'y mi się nie zapisały, pomimo że zaczynałem na XP poprzez Viste, W7 32,64 bity Proffesional/Ultimate/Home i Windows 8. Włącz wyszukiwarkę windows i wpisz nazwę mapy na której zostały Ci zrobione ss'y, takim sposobem zawsze je znajdziesz :>

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Brak zainteresowanych.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.