!@benuss1 Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Nick: !@benuss Imię: Konrad Wiek:15 Staż na serwerze:2mies Doświadczenie:BARDZO DOBRe Znajomość AMX [0/8]: 7 Czy byłeś / byłaś już adminem?:nie ale znam sie jestem 5 h dziennie Dlaczego Ty?: JESTEM NA SERWIE WIELE RAZY dziennie bardzo duża w różnych godzinach Kontakt:gg49447580 Akceptujesz regulamin admina?:TAK Akceptujesz regulamin serwera?:TAK W TOPP15 4 odpaly to admin nie za czesto na serw Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Czyżby multikonto? http://katujemy.eu/index.php?/user/509-benuss/ Ale tak i tak byłbym na nie: - Twoje zachowanie jest karygodne. Skoro ciągle wyzywasz to już się boje co byś robił mając admina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 8, 2014 Owner Share Posted December 8, 2014 Rozmawiałem z Panem na Ts i wydaje się być wszystko wyjaśnione, tylko czemu drugie konto na forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
!@benuss Posted December 8, 2014 Donor Share Posted December 8, 2014 Zacznijmy od tego, że to podszywka. Proszę sprawdzić IP oraz zbanować :) Już sama składnia zdań jest podejrzana a co dopiero te wypisywane głupoty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoku Posted December 8, 2014 User Share Posted December 8, 2014 Tak jak mowiem,nigdy Ci nie dam Tak i teraz tak uczynie. NIE! Brak Kultury Skandaliczne zachowanie,[pokazales na co Cie stac na DD2] Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 To nie ta sama osoba xd Na nie wiek + chyba gdzieś się zagubiła linijka czy ma steam xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaRnaś Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Ja Jestem na nie ponieważ ten o to pan przepraszam 15 latek nie będzie ogarniał przy tak dużej ilości graczy :) mało adminów ale jak ma być to niech będzie porządny admin który zrobi porządek dzięki .. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Jestem na nie. Powodu^UP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 8, 2014 Owner Share Posted December 8, 2014 Widzę, że połowa nawet nie czyta tematu tylko wstawia "Tak" "Nie". Zacznijmy od tego, że to podszywka. Proszę sprawdzić IP oraz zbanować :) Już sama składnia zdań jest podejrzana a co dopiero te wypisywane głupoty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 8, 2014 Owner Share Posted December 8, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podszywka Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts